ATATÜRK İLK VE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ DEPREMZELER İÇİN HARÇLIKLARINI BİRİKTİRİYOR

Okuduğunuz haber
BAHARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

OĞUZHAN KAYA MÜJDELEDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAHARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

BAHARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

İskilip Belediyesi ekipleri bahar mevsiminin başlaması ile beraber çalışmalarına hız verdi.

GÜNDEM      11 Nisan 2023 - 15:50     0

 BAHARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

 

Bu kapsamda Türk Telekom tarafından İskilip’in pilot bölge seçilmesi ile yapılan çalışmalarda kazılan yerlerin tadilatı yapılıyor. Diğer yandan ekonomik ömrünü doldurmuş kilit parke taşları belediyenin kendi tesislerinde ürettiği kilit parke taşları ile değiştiriliyor. Çok Amaçlı düğün ve toplantı salonunun bulunduğu Atatürk Orman Çiftliğine ulaşımı sağlayan yollarda tadilat çalışmaları yürütülüyor.

Belediye Başkanı Ali Sülük çalışmalarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Kış mevsimin sona ermesiyle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına start verdi. 

Geçtiğimiz aylarda ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek Türk Telekom’un pilot bölge projesi uygulandı. Çoğu ev ve iş yerimiz yüksek hızlı fiber internete kavuştu. Fiber alt yapısı oluşturulurken kazılan yollarda ve çökmelerin olduğu ara yollarda kilit parke tamirat işleri devam ediyor.

Hali hazırda kış boyunca mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ekiplerimiz; İçme suyu, kanalizasyon ve altyapı hattı yenileme çalışmalarına başladı. Bayram sonrası düğün sezonunun başlamasıyla Atatürk Orman Çiftliği Çok Amaçlı Toplantı Salonu ve Mesire alanına ulaşımı sağlayan yollarımızda tamirat çalışmaları sürüyor. 

Vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ