BELEDİYE ULUÇINARLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Okuduğunuz haber
BAKAN ERSOY’U ÇORUM’A DAVET ETTİLER

TURŞU FABRİKASININ EKİPMANLARI GELDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bakan Ersoy’u Çorum’a davet ettiler

Bakan Ersoy’u Çorum’a davet ettiler

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Çorum’a davet etti.

SİYASET      27 Ekim 2021 - 00:44     0

Bakan Ersoy’u Çorum’a davet ettiler

 

Bakan Ersoy’u Çorum’a davet ettiler

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Çorum’a davet etti.

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, Milletvekili Erol Kavuncu ile AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştü.

Görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, “Milletvekili arkadaşlarımız Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile İl Başkanımız Yusuf Ahlatcı ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’u TBMM’de ziyaret ettik. Görüşmemizde hemşehrilerimizin selamını bakanımıza ilettik. Kendisini Çorum’a davet ettik. Bakanımız en kısa sürede Çorum’a geleceğini belirterek, hemşehrilerimize selamını gönderdi” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ