RAMAZAN YAKLAŞIRKEN DENETİMLER ARTIRILDI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN ALİ SÜLÜK; “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

KAYA: KADINLAR ÜLKEMİZİN MÜREFFEH GELECEĞİNİN SÖZ SAHİPLERİDİR

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN ALİ SÜLÜK; “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

BAŞKAN ALİ SÜLÜK; “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

ŞEHİT YAKINLARI VE DEPREMZEDE AİLELER ZİYARET EDİLDİ

GÜNDEM      08 Mart 2023 - 14:53     0

BAŞKAN ALİ SÜLÜK; “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

 

İskilip Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şehit yakınları ve Asrın Felaketinden etkilenerek İskilip’te konuk edilen depremzede aileler ziyaret edildi. Belediye Başkanı Ali Sülük yayınladığı mesajda;

“Kadınlarımızın her koşulda baş tacı edilmeleri ve hak ettikleri saygıyı görmeleri esastır, kalkınmış ve gelişmiş bir toplum olma ideali, kadınlarımız olmadan mümkün değildir.

ŞEHİT YAKINLARI VE DEPREMZEDE AİLELER ZİYARET EDİLDİ

Başta şehit yakınlarımız olmak üzere Asrın Felaketinden etkilenerek ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede kadınlarımızın sosyal bağa en çok ihtiyaç duydukları bugünde, Kaymakamlığımız ve Belediyemiz olarak Kadınlar Günlerini kutladık.

Bu vesileyle Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tekrar tebrik ediyor, annelerimize, eşlerimize, kız çocuklarımıza, kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ