MİMAR SİNAN’A SAĞLIK MERKEZİ YAPILIYOR

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SAHADA!

MHP'NİN “2023 KÖYÜM BENİM” TEMALI SOHBET TOPLANTISI KAYAAĞZI’NDA BAŞLIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SAHADA!

BAŞKAN SAHADA!

BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜK ÇARŞAMBA PAZARINI GEZDİ

GÜNDEM      02 Kasim 2022 - 14:05     0

BAŞKAN SAHADA!

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Çarşamba pazarının nabzını tuttu. Pazar ziyaretinde Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Talep ve istekleri dinledi. Ziyaretten memnun olan esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlar Başkana yoğun ilgi gösterdiler.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

İlçe Tarım Müdürlüğü’nden beri tarımsal üretimin gelişmesine önem veren ve öncülük eden Belediye Başkanı Ali Sülük Pazar esnafı ve köyden ürünlerini satmak için gelen üreticilerle ayaküstü sohbetler gerçekleştirdi.

İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Başkan Sülük Pazar esnafına ve alışveriş yapan vatandaşlara bereketli kazançlar dileyerek ziyaretlerinin devam edeceğini, istek ve taleplerin de yerine getirileceğini söyledi.

BEREKETLİ HAYIRLI PAZARLAR TEMENNİSİNDE BULUNDU

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük “İlçemizde her hafta Çarşamba günleri kurulan, çoğu köylerimizde çiftçilerimiz tarafından yetiştirilen meyve ve sebzelerin satışının yapıldığı sebze pazarımızda köylü üreticilerimiz, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, bereketli hayırlı pazarlar temennisinde bulunduk” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ