BAŞKAN, TARIM FUARINI ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK, AÇILIŞ KARŞILAŞMASINA KATILDI

MUSTAFA ÇALIK VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Spor    /    BAŞKAN SÜLÜK, AÇILIŞ KARŞILAŞMASINA KATILDI

BAŞKAN SÜLÜK, AÇILIŞ KARŞILAŞMASINA KATILDI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, sezonun ilk maçına katılarak sporculara başarılar diledi.

SPOR      24 Ekim 2021 - 14:24     0

BAŞKAN SÜLÜK, AÇILIŞ KARŞILAŞMASINA KATILDI

 

BAŞKAN, AÇILIŞ KARŞILAŞMASINA KATILDI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, sezonun ilk maçına katılarak sporculara başarılar diledi.

Sezonun ilk maçında Belediye İskilipspor Kulübü ile İskilip Gücü Spor Kulübü karşı karşıya gelirken, maçta sevinen taraf Belediye İskilipspor Kulübü oldu. Belediye İskilipspor rakibi İskilip Gücü'nü, Ethem Aygün'ün attığı 2 kafa golüyle mağlup etmeyi başardı. İskilip Gücü’nün golü ise Birol Gülek'in rövaşata golünden geldi.

BAŞKAN, TATLI İKRAMINDA BULUNDU

Karşılaşma öncesinde soyunma odalarına giden Belediye Başkanı Ali Sülük, takımlara başarılar diledi ve sporculara tatlı ikram etti. 

Maç sonu açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük, “ İlçemizin takımları olan Belediye İskilipspor ve İskilip Gücü Spor Kulüplerimizi maç öncesi ziyaret edip, başarılar diledik. Tatlı ve keyifli bir sezon olması için de, sporcularımıza tatlı ikramında bulunduk. Centilmence oynayıp güzel bir oyun çıkaran; her iki kulüp oyuncularını tebrik ediyor, çıkacakları zorlu sınavlarda ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.  Başarılar çocuklar” dedi.

 BAŞKANIMIZA, DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Belediye İskilipspor Kulübü Teknik Direktörü Galip Gül, “ Derbide gülen taraf biz olduk. Belediye İskilip Spor; 2 İskilip Gücü; 1. Yeni sezonun ilk haftasında ilçemizin diğer temsilcisi İskilip Gücü ile karşılaştık. Müsabakayı Ethem Aygün'ün attığı gollerle 2-1 kazandık. Maçta iki penaltı atışından da yararlanamadık. Maç genelinde ilk 10 dakika hariç iyi oynadık, iyi mücadele ettik, çok fazla pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimiz, ilçemizin diğer temsilcisi İskilip Gücü gençlerine bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. Maçı tribünden takip eden takıma ve tatlı ikramında bulunan Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük’e destekleri için teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ