İHL’YE KÜTÜPHANE DESTEĞİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK BAŞBAĞLAR ŞEHİTLERİNİ ANDI

AYAĞINA İP TAKILAN LEYLEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI.

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK BAŞBAĞLAR ŞEHİTLERİNİ ANDI

BAŞKAN SÜLÜK BAŞBAĞLAR ŞEHİTLERİNİ ANDI

Başkan Ali Sülük, Başbağlar katliamının sene-i devriyesi nedeniyle katliamda vefat edenleri andı.

GÜNDEM      05 Temmuz 2021 - 13:44     0

BAŞKAN SÜLÜK BAŞBAĞLAR ŞEHİTLERİNİ ANDI

 

Başkan Ali Sülük, Başbağlar katliamının sene-i devriyesi nedeniyle katliamda vefat edenleri andı.

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada, “Bundan 28 yıl önce Kemaliye İlçemize bağlı Başbağlar Köyünde gerçekleştirilen menfur katliamın acısını halen yüreklerimizde taşıyoruz. Bu olay tarihe kara bir sayfa, kara bir gün olarak geçmiştir. Bölücü terör örgütü, 33 masum vatandaşımızın canına kıyarak, terörün en aşağılık yüzünü Başbağlar’da sergilemişlerdir.

Türk Milleti çok büyüktür ve büyük milletimiz, vatanın bağrına gömdüğü şehitlerden aldığı manevi güçle, hainlerin karşısında daha dik ve daha güçlü ayakta durmaktadır. Biz memleketimizin her karışının bedelini canımızla ödemişiz. Ama unutmasınlar ki şu anda bu topraklarda yaşayan insanlar içerisinde, tarih boyunca verdiğimiz şehitlerimizin sayısı kadar, can vermeye hazır vatan evlatları barınmaktadır. Biz bir ölürsek bin diriliriz. Biz toprağa verdiklerimizin arkasından ağlamadan, onların şahadet mertebesinden emin olduğumuzu bilerek dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Ama bu katliamın failleri ve bu faillerin hizmet ettikleri ideoloji, elbet bir gün yok olacak. Dünya bu insanları lanetle anmaktadır ve anacaktır.

Son zamanlarda bütün yurt sathında tesis edilen sulh ortamını, sükûn ortamını bozmak için var güçleri ile çalışanlar, asimetrik mücadeleler geliştirenler de, aynı maksada, aynı akla, aynı hedefe hizmet ettikleri için, bizim gözümüzde bu memleketin masum insanlarına kurşun sıkanlar ile birdirler. Bütün bunların akabinde son olarak menfur hadisenin mağdurlarına sabır, kaybettiğimiz canlara ise Cenab-ı Hak’tan rahmet temenni ediyorum. Cenabı Hak, bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ