BAŞKAN ALİ SÜLÜK’TEN KOMŞU İLÇEYE DESTEK

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK’TEN HEMŞEHRİ ZİYARETİ

KUVAYİ MİLLİYE MÜFTÜSÜNÜN MEZARI İSKİLİP'TE

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK’TEN HEMŞEHRİ ZİYARETİ

BAŞKAN SÜLÜK’TEN HEMŞEHRİ ZİYARETİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük hemşehrilerimiz Fuat Kasımcan ve Mehmet Punar'ı ziyaret etti.

GÜNDEM      22 Haziran 2022 - 03:43     0

BAŞKAN SÜLÜK’TEN HEMŞEHRİ ZİYARETİ

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü’ne atanan hemşehrimiz Fuat Kasımcan ve Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Daire Başkanlığı’na atanan Mehmet Punar’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Başkan Sülük gerçekleştirdiği ziyaretlerde İskilip Belediyesi’nin hizmet ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili olarak Belediye Başkanı Ali Sülük; “Tarım ve Orman Bakanlığı Avrupa Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Sayın Fuat Kasımcan ve Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Daire Başkanlığına atanan hemşehrimiz Sayın Mehmet Punar' ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İlçemizle ilgili çalışma ve projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunarak istişarelerde bulunduk. Bu vesile ile yeni görevlerinde başarılar diliyor, tekrar hayırlı olsun diyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ