Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK TURŞU ATÖLYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

CEYLAN,“ORTAKÖY'E DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK TURŞU ATÖLYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN SÜLÜK TURŞU ATÖLYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Üretken Belediyecilikte önemli adım

GÜNDEM      23 Aralik 2021 - 15:51     0

BAŞKAN SÜLÜK TURŞU ATÖLYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, kurulumu tamamlanan Turşu Üretim Tesisinde incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Ali Sülük, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen, 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında ilçeye kazandırılan Turşu Atölyesinde incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sırasında S.S. İskilip Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Suna Kambur, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Ali Sülük’e bilgi verdi.

 

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada, “Proje Birimimiz tarafından hazırlanan ve Valiliğimiz tarafından hayata geçirilen Turşu Atölyesi Projemizin kurulum aşaması tamamlandı. Turşu Atölyemizin en kısa zamanda faaliyete başlaması için gerekli çalışmaları yapacağız. Turşu Atölyemiz üreten kadınlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ