ALP BEBEK TEDAVİ İÇİN DUBAİ’YE GİDİYOR

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK’ÜN ANKARA TEMASLARI

HALLI-DER’DEN BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    BAŞKAN SÜLÜK’ÜN ANKARA TEMASLARI

BAŞKAN SÜLÜK’ÜN ANKARA TEMASLARI

ALİ SÜLÜK MHP GENEL MERKEZİNİ ZİYARET EDEREK BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDU

SİYASET      08 Haziran 2022 - 14:12     0

BAŞKAN SÜLÜK’ÜN ANKARA TEMASLARI

 

Belediye Başkanı Ali Sülük dün Ankara’ya giderek çeşitli görüşme ve ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Ali Sülük ziyaretlerinde projelerine destek talebinde bulundu. Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden sorumlu Sadir Durmaz’ı ziyaret ederek İskilip Belediyesinin çalışmaları ve hedefleri konusunda bilgilendirdi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

Başkan Ankara temaslarında Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müşaviri Zeki Gül, Tarım ve Orman Bakanlığı, Bakan Başdanışmanı hemşerimiz İhsan Kulalı, Ak Parti 25 ve 26. Dönem Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile İskilip Belediyesinin projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

YATIRIMAR İÇİN DESTEK TALEP ETTİ

Belediye Başkanı Ali Sülük ziyaretlerle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekilimiz Av. Sayın Oğuzhan Kaya’yı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Bakan Başdanışmanı hemşerimiz Sayın İhsan Kulalıyı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşaviri hemşerimiz Sayın Zeki Gül’ü, ilçemize yapılmasını talep ettiğimiz yatırımlar için makamlarında ziyaret ettik. Ziyaret esnasında ilçemiz hakkında güzel düşüncelerini ifade eden 25 ve 26. Dönem Çorum Milletvekilliği yapan Sayın Lütfiye İlksen Ceritoğlu hanımefendiye de düşünceleri için teşekkür ederim.

Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.

 

MHP GENEL MERKEZİNİ ZİYARET EDEREK BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDU

 

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Sadir Durmaz Başkanımızı ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in Tanıtım ve Organizasyondan Sorumlu Başdanışmanı Eyyup Yıldız Bey’i makamlarında ziyaret ederek, çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik.

Yürüttüğümüz çalışmalara desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ