İLK DÖNEMİN KARNELERİ DAĞITILDI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK’ÜN GÜNDEME DAİR BASIN AÇIKLAMASI

ÇORUM VEFASPOR’DAN EKREM ÜNLÜ’YE ZİYARET

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK’ÜN GÜNDEME DAİR BASIN AÇIKLAMASI

BAŞKAN SÜLÜK’ÜN GÜNDEME DAİR BASIN AÇIKLAMASI

Sayın Milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya’nın girişimleri sonucu ilçemize kazandırdığımız ‘Gençlik Merkezimiz’ ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

GÜNDEM      22 Ocak 2022 - 00:41     0

BAŞKAN SÜLÜK’ÜN GÜNDEME DAİR BASIN AÇIKLAMASI

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, proje aşamasında olan Güreş Eğitim Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

 

Başkan, “ Geçtiğimiz hafta 2022 yılının ilk müjdesi olan Gençlik Merkezimizin müjdesini vererek yeni yılımıza başlamıştık. Sayın Milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya’nın girişimleri sonucu ilçemize kazandırdığımız ‘Gençlik Merkezimiz’ ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

 

Geçtiğimiz yıl içerisinde gene Çorum Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya’yı ziyaret ettiğimizde; Vekillerimiz Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun müjdesini vermişti. Tesislerin yapılacağı dün akşam Gençlik ve Spor Bakanımızın Danışmanı ile yaptığımız görüşme sonrasında netlik kazandı. Burada Vekillerimizin de onayıyla Güreş Eğitim Merkezinin de yapılacağının da müjdesini vermek isterim. İlçemize yatırımın gelmesi için önümüzü açan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanım Sayın Agâh Karapıçak’a, Vekillerimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya’ya, gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Doktor Mehmet Kasapoğlu’na sonsuz teşekkür ederim. Gençlerimize olan ilgimizden, Spora olan düşkünlüğümüzden çalışmalarımıza devam edip; ilçemizde nice nice şampiyonlar çıkaracağız” dedi.

 https://www.youtube.com/watch?v=dYUxH5eIxPA

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ