MADENCİLER İÇİN ARABULUCULUK GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
BAŞKAN TARİHİ AHŞAP CAMİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

ERDOĞAN AÇIKLADI, ASGARİ ÜCRET NET 8 BİN 500 OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN TARİHİ AHŞAP CAMİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN TARİHİ AHŞAP CAMİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük beraberinde Belediye Meclis Üyesi Hatun Çam ile Erenler Mahallesi Muhtarı Murat Sak’la aslına uygun olarak bakım ve onarımı tamamlanmakta olan tarihi ahşap camide incelemelerde bulundu.

GÜNDEM      21 Aralik 2022 - 16:28     0

BAŞKAN TARİHİ AHŞAP CAMİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

MAHALLE SAKİNLERİNİN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Erenler mahallesinde devam eden beton parke yapım işlerini de denetleyen Belediye Başkanı Ali Sülük mahalle sakinleri ile sohbet ederek istek ve talepleri dinledi.

Başkan Sülük incelemelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Meclis üyem Hatun Çam ve Erenler Mahallesi Muhtarı Murat Sak ile birlikte; Belediyemiz tarafından yapımı devam eden Ahşap Camii inşaatı ve kilit parke bakım-onarım çalışmalarında incelemelerde bulunduk. Mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini aldık” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ