İSKİLİP İTFAİYESİ 2022’TE 117 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN VE KAYMAKAM YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİLER

KIŞ MEVSİMİNDE ALINACAK TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN VE KAYMAKAM YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİLER

BAŞKAN VE KAYMAKAM YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİLER

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ile Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip’te devam etmekte olan projelerde incelemelerde bulundular.

GÜNDEM      06 Ocak 2023 - 14:32     0

BAŞKAN VE KAYMAKAM YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİLER

 

Derekargın Sulama Hattı çalışması, Gençlik Merkezi, Semt Sahaları, Organize Sanayi Bölgesi, ve Elmabeli Mesire Alanı başta olmak üzere devam eden ve yapılması planlanan projelerde yerinde incelemelerde bulundular.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip’in 2023’te çok sayıda yatırım ve hizmet alacağının altını çizerek  yaptığı yazılı açıklamada, “Kaymakam Sayın Yunus Emre Vural beyle ilçemizde devam eden ve yapımı planlanan projelerde yerinde incelemelerde bulunduk.  Çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ