İSKİLİP’TE DERBİ HEYECANI

Okuduğunuz haber
BAŞKANLAR BAKAN PAKDEMİRLİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN, TARIM FUARINI ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    BAŞKANLAR BAKAN PAKDEMİRLİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKANLAR BAKAN PAKDEMİRLİ İLE BİR ARAYA GELDİ

TALEPLER BAKAN PAKDEMİRLİ’YE İLETİLDİ

SİYASET      22 Ekim 2021 - 23:51     0

BAŞKANLAR BAKAN PAKDEMİRLİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 

BAŞKANLAR BAKAN PAKDEMİRLİ İLE BİRARAYA GELDİ

Çorum İl, İlçe başkanları Belediye Başkanları Çorum’da Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile bir araya geldi. İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Belediye Başkanı Ali Sülük’ün de katıldığı toplantıda ilçe ve beldelere yönelik istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

TALEPLER BAKAN PAKDEMİRLİ’YE İLETİLDİ

Ak Parti MKYK üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan twitter hesabından yaptığı paylaşımda; “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ile birlikte İlçe Başkanlarımız ve İlçe, Belde Belediye Başkanlarımızın katılımlarıyla İlçe ve Beldelerimize yönelik yatırım ve destekleri ele aldığımız istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. İl, İlçe ve beldelerimizde devam eden proje ve yatırımlarla ilgili bilgiler, yeni proje talepleri ve çiftçilerimizin talepleri bakanımıza iletildi” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ