ÇORUM’A 1 KATRİLYONLUK YATIRIM!

Okuduğunuz haber
BAYAT BELEDİYESİ’NDEN THM KONSERİ

BAKANLIK HAFTALIK KORONAVİRÜS VERİLERİNİ AÇIKLADI

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    BAYAT BELEDİYESİ’NDEN THM KONSERİ

BAYAT BELEDİYESİ’NDEN THM KONSERİ

Bayat Belediyesi Cumhuriyet Meydanında Türk Halk Müziği Konseri tertipledi.

BÖLGE HABERLERİ      05 Temmuz 2022 - 12:45     0

BAYAT BELEDİYESİ’NDEN THM KONSERİ

 

Konser etkinlikleri kapsamında Çorum Belediyesi Mehteranı, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu dinletisi ve Bayat Belediye Gençlikspor Halk Oyunları ekibi gösterisi yer aldı.

Bayat, Cumhuriyet Meydanında çocuklar için ücretsiz şişme balon parkı kuruldu, kurulan parkta çocuklar doyasıya eğlendi. Belediye tarafından çocuklar için balon ve meyve suyu ikram edildi.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü yaptığı açıklamada; “Bu etkinliği düzenlememizde desteklerini esirgemeyen Çorum Belediyesi ve Belediye Başkanımız Sayın. Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın doyasıya eğlendiği, halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde kaynaştığı bir program oldu. Etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim ” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ