15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ GECE PROGRAMI

Okuduğunuz haber
BAYAT'TA 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ

ENES KAVLU FİNALDE!

Anasayfa   /    Gündem    /    BAYAT'TA 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ

BAYAT'TA 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz 2022 Cuma günü gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi.

GÜNDEM      17 Temmuz 2022 - 14:05     0

BAYAT'TA 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ

 

Bu kapsamda; İlçede etkinlikler yapıldı ve hain darbe girişimi kınanarak 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz saygıyla anıldı.

Etkinlikler İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu, Belediye Başkanı Ekrem ÜNLÜ, İlçe Emniyet Amiri Müjdat Kelle, İlçe Jandarma Komutanı Ünsal Bal, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları, siyasi parti ilçe başkanları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

15 Temmuz günü düzenlenen etkinlikler kapsamında; Şehit Ömer Halis Demir Camisinde 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu. Belediye tarafından lokum ikramında bulunuldu.

 Etkinlikler çerçevesinde Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Akabinde Kaymaka Yunus Emre Bozkurtoğlu , Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve daire amirleri ile birlikte 15 Temmuz Gazisi Halil Daşdemir evinde ziyaret edilerek plaket takdim edildi. Çerkeş Köyünde 15 Temmuz Demokrasi şehidi Osman Arslan’ın kabri ve ailesi ziyaret edildi.

Bayat Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu tarafından Şehit aileleri ve Gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Kuran'ı Kerim tilavetiyle başlayan anma programı Bayat Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu ve Belediye Başkanı Ekrem Ünlü tarafından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz mesajı ve konuşması yayınlandı.

15 Temmuz dolayısıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren şiirler okundu.   Şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. 15 Temmuz gazisi Halil Daşdemir tarafından 15 Temmuz şiiri okundu. Bayatlı 15 Temmuz şehitleri için yapılmış olan belgesel yayınlandı.

İlçe Müftülüğü ilahi grubu tarafından ilahi ve sela okundu.

 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan 15 Temmuz Belgeseli izlendi.

 Saatler 00.13 gösterdiğinde ilçe camilerinden selalar okunarak, program sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ