İSKİLİPLİLER DERNEĞİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Okuduğunuz haber
BEKLENEN SAĞANAK İSKİLİP’TE DE ETKİLİ OLDU

ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Anasayfa   /    YENİ GELİŞME    /    BEKLENEN SAĞANAK İSKİLİP’TE DE ETKİLİ OLDU

BEKLENEN SAĞANAK İSKİLİP’TE DE ETKİLİ OLDU

BELEDİYE 12 ARAÇ, 70 PERSONELLE 24 SAAT TEYAKKUZDA

YENİ GELİŞME      12 Haziran 2022 - 21:03     0

BEKLENEN SAĞANAK İSKİLİP’TE DE ETKİLİ OLDU

 

Günlerdir beklenen yağışlar İskilip’te de etkili oldu. Metorolojik uyarıları dikkate alan İskilip Belediyesi sel baskınlarına karşı geniş kapsamlı önlemler aldı. Etkili sağanak yağışlar alçak kesimlerde su baskınlarına neden olurken Belediye ekipleri vatandaşın mağduriyet yaşamaması için gerekli çalışmaları gecikmeden yerine getirdi.

 ALİ SÜLÜK; “BEKLİYORDUK, HAZIRDIK”

 “Bekliyorduk, hazırdık” diyerek etkili sağanak yağışla ilgili açıklama yapan Başkan Ali Sülük;  “Günlerdir bölgemiz için uyarı yapan Meteoroloji ve AFAD'ın bilgilendirme yaptığı yoğun sağanak yağış akşam saatlerinde etkili oldu. Hamdolsun dolu ve benzeri felaket yaşamadık. İlçemizin alçak kesimlerinde su baskınları meydana geldi.

 ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

24 saat teyakkuzda olan itfaiyemiz, su arıza birimimiz, zabıta ekiplerimizle 12 araç 70 personelle özel kalem müdürüm Abduraman Öncü koordinesiyle oluşan su baskınlarına gecikmeden müdahale ettiler. Mesai arkadaşlarıma gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ