GENÇLİK MERKEZİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Okuduğunuz haber
BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İL HIFZISSIHHA'DAN OMİCRON KARARLARI

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Belediyeye ait A Blokta bitirilen bakım çalışması sonrasında dükkânı olan hak sahipleri, Belediye Başkanı Ali Sülük’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM      19 Ocak 2022 - 12:06     0

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla başlatılan Belediye Sosyal Tesisleri A – B ve C Blokta yapılan bakım ve tadilat çalışması sonrasında binalarda bulunan işyeri sahipleri Başkan Ali Sülük’ü makamında ziyaret ederek, ‘Şehrin güzelleşmesi için üzerlerine ne düşerse yapacaklarını’ ifade ettiler.

Başkan Ali Sülük, “ Şehrin merkezinde çirkin görüntüye sahip olan binalarda yapmış olduğumuz çalışma sonrasında teşekkür ziyareti için gelen dükkân sahipleri; Selahattin Tomaz, Alaaddin Tomaz, Abdullah Hasırcı ve Mehmet Ayhan’a nazik ziyaretleri ve anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim. İlçemizin hem güzel görünmesi hem de kamuya ait binalarımızı kaderine terk edilmemesi için başlattığımız tadilat işlemlerine devam ediyoruz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ