Ceylan’dan, Kuraklıktan Etkilenen Çiftçiye Destek Müjdesi!

Okuduğunuz haber
BELEDİYE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

TBMM’DE İSKİLİP DOLMASI İKRAMI

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

BELEDİYE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

BAŞKAN SÜLÜK, “İSKİLİP İÇİN ÇALIŞIYOR, İLÇEMİZİ SEVİYORUZ”

GÜNDEM      10 Aralik 2021 - 14:31     0

BELEDİYE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

 

BELEDİYE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

SÜLÜK, “İSKİLİP İÇİN ÇALIŞIYOR, İLÇEMİZİ SEVİYORUZ”

 

İskilip Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, ilçede sürdürdüğü çalışmalarını hızlandırdı.

 

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla başlatılan çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü havaların mevsim normallerinin üzerinden seyretmesinden dolayı hızlandırdı. İlçede; Ulaştepe Mahallesi Ağdacı Sokak ve Çavuş Mahallesi Yanıklar Sokak’ta devam eden Parke Tamirat Çalışmasının yanında Bahabey Mahallesi Sıraceddin Caddesinde bulunan Mazgalların; Temizlik, Bakım ve Onarım Çalışmasını devam ettiren Ekipler, çalışmalarını yağışlar başlamadan çalışmalarını tamamlamak istiyor.

 

Başkan yaptığı açıklamada, “ Mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmaları; havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesinden dolayı; eksik kalan çalışmalarımızı tamamlama gayretiyle hızlandırdık. Devam eden çalışmalarımızı bir an evvel tamamlayarak, ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek istiyoruz. İskilip için çalışıyor, İlçemizi seviyoruz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ