EROL KAVUNCU; MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Okuduğunuz haber
BELEDİYE ÇATMA DÖNEMİNDEN GELEN 4 MİLYON TL BORCU ÖDEYECEK

İSKİLİP’TE BİR KÖŞE BAŞI DÜKKÂNI

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE ÇATMA DÖNEMİNDEN GELEN 4 MİLYON TL BORCU ÖDEYECEK

BELEDİYE ÇATMA DÖNEMİNDEN GELEN 4 MİLYON TL BORCU ÖDEYECEK

İskilip Belediyesi önceki dönemde açılan davanın belediyenin aleyhine sonuçlanması nedeniyle 4 Milyon TL borç ödemesi yapacak.

GÜNDEM      07 Ekim 2022 - 15:34     0

BELEDİYE ÇATMA DÖNEMİNDEN GELEN 4 MİLYON TL BORCU ÖDEYECEK

 

SÜLÜK; “ÖNCEKİ DÖNEMDEN GELME BU BORÇTA KUCAĞIMIZDA KALMIŞTIR”

Canlı yayınlanan Belediye Meclis toplantısında meclis üyelerini bilgilendiren Belediye Başkanı Ali Sülük; “Parkın yanında bulunan Erol Demirel’e ait alanla ilgili olarak Belediye aleyhine dava açılmış, Belediye Başkanı Recep Çatma’nın başkan olduğu dönemde davanın savunulması için Ankara’da şimdi dolandırıcılık suçundan hapiste olan bir avukatla anlaşılmış, avukata aylık düzenli ödemeler yapılmış, ancak bu avukat hiçbir davaya girmediği için ailenin açtığı dava kaybedilmiş, Belediye 4 Milyon TL ödemeye mahkum edilmiştir. Önceki dönemden gelen bu borçta kucağımızda kalmıştır” dedi.

KARŞI TARAFLA ANLAŞMA ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR

Belediyenin 4 Milyon borcu ödemekle yükümlü olduğunun altını çizen Başkan Ali Sülük rakamın yüksek olduğunu, karşı tarafla taksitlendirme, yer tahsis etme, takas vb. usullerle anlaşma yapmaya çalıştıklarını belirterek sonucun netleşmesi sonrası meclis üyelerini ve kamuoyunu tekrar bilgilendireceğini söyledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ