CEYLAN, HER ZAMAN RAHATLIKLA ULAŞTIĞIMIZ MİLLETVEKİLİMİZDİR

Okuduğunuz haber
BELEDİYE GÜZEL HAVALARI DEĞERLENDİRİYOR

CEYLAN’DAN BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE GÜZEL HAVALARI DEĞERLENDİRİYOR

BELEDİYE GÜZEL HAVALARI DEĞERLENDİRİYOR

“ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

GÜNDEM      19 Ocak 2023 - 13:33     0

BELEDİYE GÜZEL HAVALARI DEĞERLENDİRİYOR

 

İskilip’te havaların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi üzerine İskilip Belediyesi kilit parke çalışmalarını hızlandırdı. Bazı mahallelerdeki ekonomik ömrünü tamamlamış beton parke döşeme işleri vatandaşın da talepleri doğrultusunda devam ediyor.

BELEDİYE KİLİT PARKE TAŞINI KENDİ TESİSİNDE ÜRETİYOR

İskilip Belediyesi kendi kilit parke tesisinde ürettiği dekoratif taşları ihtiyaç olan bölgelere döşeyerek vatandaşların yazın tozdan, kışın yağışlardan etkilenmesinin önüne geçiyor.

SÜLÜK; “ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ”

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi üzerine, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, ilçemizde zarar görmüş ve deforme olmuş kilit parke ve bordür yenileme işlemleri devam ediyor.

“ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Mahallelerimize eksiksiz hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Üretken Belediyecilik anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle ilçemizin üst yapı çalışmalarını sürdürüyoruz.

HEDEFİMİZ SORUNU OLMAYAN MODERN BİR İSKİLİP

Hedefimiz sorunu olmayan modern çağdaş bir İskilip. Emek ve gayret gösteren bütün personelimize ve destekleriyle bize güç veren tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ