CEYLAN: “19 MAYIS, MİLLETİN İSTİKLAL AŞKIYLA AYAĞA KALKTIĞI GÜNDÜR”

Okuduğunuz haber
BELEDİYE İSKİLİPSPOR, AVRUPA ARENASINDA TER DÖKECEK

FERHAT YİĞİT MADALYA İLE DÖNÜYOR

Anasayfa   /    Spor    /    BELEDİYE İSKİLİPSPOR, AVRUPA ARENASINDA TER DÖKECEK

BELEDİYE İSKİLİPSPOR, AVRUPA ARENASINDA TER DÖKECEK

Belediye Başkanı Ali Sülük; "İlçemizin gençlerini Milli Forma altında ter dökerken görmenin ve Güreş Takımımızla Ülkemizi temsil etmenin haklı gururunu yaşadığım için de ayrıca mutluyum. Başarınız daim olsun gençler” dedi.

SPOR      18 Mayis 2022 - 16:32     0

BELEDİYE İSKİLİPSPOR, AVRUPA ARENASINDA TER DÖKECEK

 

 Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonasına katılacak sporcular için bir basamak olan, Zafer Turnuvasında Milli Takımımız Şampiyon oldu.

 Antalya da sona eren U – 17 Yıldızlar Serbest Güreş Uluslararası Zafer Turnuvasında 51 Kg sıkletinde Karabuğa, bronz madalya kazandı. Milli Forma altında ter döken Belediye İskilipspor Güreş Takımı Sporcusu Mustafa Karabuğa, zorlu müsabakalar sonrasında ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

 Başkan Ali Sülük, “U – 17 Yıldızlar Serbest Güreş Uluslararası Zafer Turnuvasında Ülkemiz için azimle çalışarak gayretiyle başarılara imza atan Sporcumuz Mustafa Karabuğa, Belediye İskilipspor ve Milli Takım Güreş Antrenörümüz Âdem Uysalı, ülkemizi temsil ettikleri için tebrik ederim. İlçemizin gençlerini Milli Forma altında ter dökerken görmenin ve Güreş Takımımızla Ülkemizi temsil etmenin haklı gururunu yaşadığım için de ayrıca mutluyum. Başarınız daim olsun gençler” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ