CEYLAN AÇIKLADI; DOKAP’TAN ÇORUM’A 19 MİLYON DESTEK!

Okuduğunuz haber
BELEDİYE İSKİLİPSPOR, KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜNE FORMA HEDİYE ETTİ

MHP ÇORUM TEŞKİLATI GRUP TOPLANTISINA KATILDI

Anasayfa   /    Spor    /    BELEDİYE İSKİLİPSPOR, KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜNE FORMA HEDİYE ETTİ

BELEDİYE İSKİLİPSPOR, KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜNE FORMA HEDİYE ETTİ

Belediye İskilipspor antrenör ve yöneticisi Galip Gül beraberinde İskilipspor eski başkanlarından, Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top’la beraber Kaymakam Yunus Emre Vural ile Emniyet Müdürü Önder İstanbul’u makamında ziyaret ettiler.

SPOR      15 Kasim 2022 - 00:49     0

BELEDİYE İSKİLİPSPOR, KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜNE FORMA HEDİYE ETTİ

 

Ziyarette Kaymakam Vural ve Emniyet Müdürü İstanbul’a özel yaptırdıkları Belediye İskilipspor formalarını takdim ettiler.

Ziyaretle ilgili olarak Belediye İskilipspor antrenör ve yöneticisi Galip Gül yaptığı açıklamada; “Kulüp olarak ilçemizde göreve başlayan, Sayın Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile  Emniyet Müdürümüz Önder İstanbul'u Kulüp eski Başkanımız ,Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sayın Osman Top ile ziyaret ettik. Kulüp formamızı hediye ederek, görevlerinde başarılar diledik” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ