HATUN ÇÜRÜK ANNESİNİ KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
BELEDİYE İSKİLİPSPOR, TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

BELEDİYEDEN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Anasayfa   /    Spor    /    BELEDİYE İSKİLİPSPOR, TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

BELEDİYE İSKİLİPSPOR, TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Ali Sülük, “ Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımı Sporcularımızı, Milli Takımlar Güreş Antrenörü Âdem Uysalı ve Sporcularımıza destek olan herkesi kutluyorum.

SPOR      06 Mart 2022 - 18:02     0

 BELEDİYE İSKİLİPSPOR, TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

 

Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımı, aldığı şampiyonluklarla ilçemizi gururlandırmaya devam ediyor.

Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımı, 04 - 07 Mart tarihleri arasında Yozgat’ta düzenlenen Okul Sporları Gençler-B Güreş Türkiye Şampiyonasından 2 Altın Madalya ile yuvaya dönüyor. İlçemiz için minderde ter döken Güreş Takımı sporcularında 71 kiloda Ferhat Yiğit ve 41 kiloda Enes Kavlu Türkiye Şampiyon olurken; Mustafa Mert Uzun ve Mürsel Aslan 5. Oldular.

Başkan Ali Sülük, “ Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımı Sporcularımızı, Milli Takımlar Güreş Antrenörü Âdem Uysalı ve Sporcularımıza destek olan herkesi kutluyorum. İlçemizi spor müsabakalarında; en güzel şekilde temsil etmeye ve adını duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ