KIZILIRMAK'TA BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
BELEDİYE İSKİLİPSPOR ZAFER TURNUVASINA KATILDI

BETON PARKE TESİSİ DUALARLA AÇILDI

Anasayfa   /    Spor    /    BELEDİYE İSKİLİPSPOR ZAFER TURNUVASINA KATILDI

BELEDİYE İSKİLİPSPOR ZAFER TURNUVASINA KATILDI

09 - 13 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan (U-17) Yıldızlar Serbest Güreş Uluslararası Zafer Turnuvasında Belediye İskilipspor Güreş Takımı Sporcuları, Milli Forma için ter dökecek.

SPOR      10 Mayis 2022 - 22:29     0

BELEDİYE İSKİLİPSPOR ZAFER TURNUVASINA KATILDI

 

Antalya da düzenlenen ve toplam 15 Ülkenin katıldığı, Yıldızlar Serbest Güreş Uluslararası Zafer Turnuvasının sonucu; Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonasına katılacak sporcular için bir basamak olacak. Türkiye de önemli şampiyonluklara imza atan Belediye İskilipspor Güreş Takımı Sporcularından; Mustafa Şarlı, Mustafa Karabuğa, Yunus Emre battal ve Ferhat Yiğit Milli Forma altında ülkemizi temsil edecek.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başkan Ali Sülük, “Antalya’da düzenlenecek olan ve dünyadan önemli ülkelerin katıldığı Yıldızlar Serbest Güreş Uluslararası Zafer Turnuvasında ülkemizi temsil edecek olan; Belediye İskilipspor Güreş Takımımız ve Milli Antrenörümüz Âdem Uysal’ başarılar diliyorum” dedi.

'ÖZDEMİR TURNUVAYI YAKINDAN TAKİP EDECEK'

İskilipli Milli Güreşçi ve Milli Takımlar Güreş Genel Koordinatörü Hemşerimiz Bayram Özdemir, Antalya da düzenlenecek olan turnuvayı yakından takip edecek.

Belediye İskilipspor Sporcularıyla yakından ilgilenen Özdemir, “ Turnuvada ülkemiz adına ter dökecek tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ