İSKİLİP’TE 25 MÜHENDİS EĞİTİM ALDI

Okuduğunuz haber
BELEDİYE KURUM İÇİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

DOĞALGAZ VE FİBER İNTERNET ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE KURUM İÇİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

BELEDİYE KURUM İÇİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

YANGINA MÜDAHALE TEMEL EĞİTİMİ VERİLDİ

GÜNDEM      25 Mayis 2023 - 13:09     0

BELEDİYE KURUM İÇİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

 

Belediye her alanda personellerini bilinçlendirmeye ve eğitmeye yönelik eğitimlere devam ediyor. Ülkemizde kamu kurum ve kuruluşlarında teorik ve pratik açıdan gelişen tekniklerin değişikliklerin personele adaptasyonunda gerekli çalışmalar yapılıyor.  

Belediye bünyesinde yeni çıkan kanunların hızlı bir şekilde uygulanması gibi birçok alanda eğitim veriliyor. Bu kapsamda itfaiye tarafından belediye personellerine Yangına Müdahalede temel Eğitim kursu verildi.

YANGINA MÜDAHALE TEMEL EĞİTİMİ VERİLDİ

Bu kapsamda bu gün İtfaiye Müdürlüğü tarafından Yangına Müdahale Temel Eğitimi verildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük “İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından personellerimize Yangına Müdahale Temel Eğitimi veriyoruz. Deneyimli ve eğitmen itfaiye ekibimiz olası yangın ve afet durumlarında personellerimizi bilinçlendirme amacıyla, Yanma ve Yangın Bilgisi, Yangın türleri, Yangın söndürme maddeleri ve kullanma teknikleri, Yangın yerindeki tehlikeler, Acil durum ve afet yönetimi konu başlıkları adı altından kurum içi eğitim veriyor. Eğitime katılan ve eğitim veren personellerime teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ