17 İMAM EMEKLİYE AYRILDI

Okuduğunuz haber
BELEDİYE ÜCRETSİZ POMEM PARKURLARI KURUYOR

CEZAEVİ YOLU ONARILDI

Anasayfa   /    Spor    /    BELEDİYE ÜCRETSİZ POMEM PARKURLARI KURUYOR

BELEDİYE ÜCRETSİZ POMEM PARKURLARI KURUYOR

İskilip Belediyesi gelen yoğun talep üzerine ücretsiz POMEM (Polis Meslek Eğitimi Kursları) için parkurlar kuruyor.

SPOR      18 Mayis 2023 - 13:21     0

BELEDİYE ÜCRETSİZ POMEM PARKURLARI KURUYOR

 

Belediye Başkanı Ali Sülük gençlerin taleplerini geri çevirmeyerek parkurun kurulumu için çalışma başlatılması talimatı verdi. Belediye bu yıl dördüncü kez ücretsiz POMEM kursu parkurları kuruyor.

ÜCRETSİZ FİZİKSEL YETERELİLİK KURSU

Bu çerçevede; 1 Mayıs'ta başlayıp, 19 Mayısta son bulacak 30. Dönem POMEM ön kayıt başvurusunda bulunanlara Belediye tarafından Ücretsiz Fiziksel Yeterlilik Kursu açılıyor.

BİREYSEL BAŞVURULAR ADEM HOCA’YA YAPILACAK

Belediyeden yapılan duyuruda 29 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında Belediye Antrenörü Adem Uysal’a yapılacak bireysel başvurular neticesine belirlenecek tarihte Pomem parkurları kurulacağı bildirildi.

ALİ SÜLÜK; “SINAVA GİRECEK KARDEŞLERİME BAŞARILAR DİLERİM”

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük "Türk Milletinin geleceği olan Gençlerimizin talepleri üzerine, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanmaları için Belediyemizce ücretsiz fiziki yeterlilik kursu açıyoruz. Şimdiden sınavlara girecek tüm kardeşlerime başarılar dilerim." dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ