İSKİLİP’İN SESİ’NDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Okuduğunuz haber
BELEDİYEDE PERSONEL BAYRAMLAŞMASI

ESNAFLA DİN GÖREVLİSİ BARIŞTI

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYEDE PERSONEL BAYRAMLAŞMASI

BELEDİYEDE PERSONEL BAYRAMLAŞMASI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük belediye personeli ile bayramlaştı.

GÜNDEM      11 Temmuz 2022 - 15:54     0

BELEDİYEDE PERSONEL BAYRAMLAŞMASI

 

Bayramlaşma programına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, İl Başkan Yardımcısı Emin Söğütçü, Milliyetçi Hareket Partisi Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayib İpek, Meclis üyeleri Hatun Çürük, Murat Kiraz ve belediye çalışanları katıldı. Personelle gerçekleştirilen sohbetin ardından çalışanlarla ayrı ayrı bayramlaşıldı.

ALİ SÜLÜK; “TÜM PERSONELİMİN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Çorum İl Başkanım Sayın Agah Karapıçak, İl Başkan Yardımcısı Emin Söğütçü, Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayip İpek, Meclis Üyelerimiz Hatun Çürük ve Murat Kiraz’ın katılımları ile personelimizle bayramlaştık. Bu vesile ile;

Vatandaşlarımıza huzurlu, sağlıklı ve temiz bir şehir görüntüsü içinde yaşama olanağı sağlayan değerli personelime teşekkür ediyor, nice sağlıklı huzurlu bayramlar geçirmemiz dileğimle tüm personelimin Kurban bayramını kutluyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ