CEYLAN ÇİFTÇİYE MÜJDEYİ VERDİ

Okuduğunuz haber
BELEDİYENİN ENGELLİ HASSASİYETİ

KARAÇUKUR'DA YANGIN

Anasayfa   /    YAŞAM    /    BELEDİYENİN ENGELLİ HASSASİYETİ

BELEDİYENİN ENGELLİ HASSASİYETİ

Esnaf Odası Başkanı İsmet Uslu, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, bedensel engelli hemşehrimiz Mehmet Ali Gökçe ve babası Selahattin Gökçe Belediye Başkanı Ali Sülük’ü ziyaret ederek engelli kardeşlerimizin ihtiyaç ve talepleri konusunda istişarelerde bulundular.

YAŞAM      09 Aralik 2022 - 21:57     0

BELEDİYENİN ENGELLİ HASSASİYETİ

 

ENGELLİ DERNEĞİNE YER TAHSİSİ

Belediye Başkanı Ali Sülük ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Esnaf Odası Başkanı İsmet Uslu,  Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, bedensel engelli kardeşimiz Mehmet Ali Gökçe ve babası Selahattin Gökçe ile İskilip Bedensel Engelliler Derneğine belediyemizce yer temini ve diğer yapabileceklerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk.

ALİ SÜLÜK; “UNUTMAYALIM Kİ HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ”

Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerinin hak ettikleri yerde olmaları şüphesiz bütün toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız    “ dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ