BİN FİDANLIK ‘CEVİZ ORMANI PROJESİ’ HAYATA GEÇİRİLİYOR

Okuduğunuz haber
BİN FİDANLIK ‘CEVİZ ORMANI PROJESİ’ HAYATA GEÇİRİLİYOR

CEYLAN; “TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ BUGÜN BAŞLIYOR”

Anasayfa   /    Gündem    /    BİN FİDANLIK ‘CEVİZ ORMANI PROJESİ’ HAYATA GEÇİRİLİYOR

BİN FİDANLIK ‘CEVİZ ORMANI PROJESİ’ HAYATA GEÇİRİLİYOR

İskilip Belediyesi atıl durumda bulunan ve mülkiyeti Belediyeye ait Erenler Mahallesi sınırları içindeki araziye 1.000 ceviz fidanı dikecek

GÜNDEM      23 Subat 2023 - 22:49     0

BİN FİDANLIK ‘CEVİZ ORMANI PROJESİ’ HAYATA GEÇİRİLİYOR

 

Konu ile ilgili olarak Belediye’den yapılan açıklamada;

CUMHURİYETİN KURULUŞUNUN 100. YILI ANISINA 1.000 CEVİZ FİDANI

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına ithafen Erenler mahallesinde bulunan, Mülkiyeti Belediyeye ait atıl durumdaki araziye ilk etapta 1.000 fidanlık Ceviz Ormanı Projesi hayata geçiriliyor.

ALİ SÜLÜK; “PROJEMİZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Proje ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Belediye aşkanı Ali Sülük “Göreve geldiğimiz ilk günden beri, Üretken Belediyecilik düsturuyla çıktığımız bu yolda ilçe ekonomisine katkı sağlayan birçok projemizi hayata geçirdik. Bunun yanında ilçemizi yeşillendirmek ve ağaçlandırmak için de çalışmalar yürüttük. Yeni projemizde bu iki hedefimizi bir araya getirmeyi planlıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına ithafen Erenler Mahallesinde bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait atıl durumdaki arazimize ilk etapta 1.000 fidanlık Ceviz Ormanı Projemizi hayata geçiriyoruz. İlçemizin hem bugününe hem geleceğine katkısı olacağını düşündüğümüz projemiz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ