KERİM, FİNALDE KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
BİZİM SEVDAMIZ TÜRKİYE SEVDASIDIR... BİZİM SEVDAMIZ MİLLET SEVDASIDIR.

Sonnur Daşkıran vefat etti

Anasayfa   /    Siyaset    /    BİZİM SEVDAMIZ TÜRKİYE SEVDASIDIR... BİZİM SEVDAMIZ MİLLET SEVDASIDIR.

BİZİM SEVDAMIZ TÜRKİYE SEVDASIDIR... BİZİM SEVDAMIZ MİLLET SEVDASIDIR.

A.Sami Ceylan; "Bu millet Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin arkalarında dimdik durarak gereken cevabı verecektir" dedi.

SİYASET      13 Mart 2022 - 14:31     0

BİZİM SEVDAMIZ TÜRKİYE SEVDASIDIR... BİZİM SEVDAMIZ MİLLET SEVDASIDIR.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bu zamana kadar yapılan 15 seçimi zaferle kapattıklarını ve 24 Haziran 2023’de yapılacak seçimlerde de zaferle ayrılacaklarını söyledi.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenli olarak yapılan mahalle danışma meclis toplantılarında en yoğun ve verimli toplantısını Buharaevler Mahallesi'nde geniş katılımla gerçekleştirildi.

Buharaevler Kültür Merkezi’nde yapılan mahalle danışma meclis toplantısında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 2023 yılında yapılan seçimlerde AK Parti’nin tekrar zaferle çıkacağını söyledi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ REKOR OYLA TEKRAR SEÇİLECEK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rekor oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçileceğini belirten Ceylan, “ 81 İlde ki teşkilatlarımıza güvenerek şunu söylemek istiyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Cumhurbaşkanımız şu ana kadar aldığı oyun en yüksek oyunu alarak 2023 yılında tekrar Cumhurbaşkanı seçilecektir” dedi.

“TECRÜBELİ MERKEZ İLÇE BAŞKANIMIZ VAR”

Seçim sandıklarına sahip çıkmanın önemine değinen Ceylan, “Sandıkların ve sandık kurullarının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Tecrübeli bir Merkez İlçe Başkanı ile yol yürüyoruz, beraber siyaset yaptık, İl başkanlı yaptığım dönemde İlçe Başkanımızda Gençlik Kolları Başkanı idi. Sandık kurulu çalışması ile partimizin ne kadar oy alacağını seçim öncesinde tahmin etmiştik. Buda bize Merkez İlçe teşkilatının ne kadar iyi çalıştığının göstergesidir” diye konuştu.

“ŞEFFAF BELEDİYECİK YAPAN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”

Bir ilin lokomotifinin yerel yönetimler olduğuna vurgu yapan Ceylan, “Bir ilde belediye çalışıyorsa, teker dönmeye başlar. Bir ilde yerel yönetim iyi çalışıyorsa orada bizler çok rahat seçim kazanırız, seçimleri daha rahat geçirmemizi sağlar. Bu bağlamda da 2019’dan bu tarafa 31 Mart seçimlerinden bu tarafa yaklaşık iyi niyetler temiz siyasetle, saf yöneticiliği ile ve tüm halkı ile beraber bütünleşerek, bütün ihaleleri dahi bilbordlarda yayınlayacak kadar şeffaf bir belediyecilik yaparak, kentin vizyonunu değiştirecek projelere imza atan bir belediye başkanımız var” dedi.

Belediyenin projelerini partililere anlatan Ceylan, bu projeleri teşkilatlar tarafından her yerde vatandaşlara anlatılmasını istedi.

Bundan sonra Çorum’a yapılacak olan projelerden de bahseden Ceylan, devlet hastanesini yeniden yaparak Çorum’a 200 milyonluk bir yatırımla ikinci bir hastane kazandırmaya başladıklarını kaydetti.

Çorum’u sağlıkta bir yıldız yapmaya çalıştıklarına vurgu yapan Ceylan, “Geçenlerde benim en çok önemsediğim yatırımlardan birisi olan Onkoloji Hastanesinin temelini attık. Ben bu projeyi yüzyılın projesi olarak adlandırıyorum. Kanser hastalarımızın tedavi için Ankara’da, Samsun’da ne çektiğini sizlerde daha iyi biliyorsunuz. Bizlerin üstün gayreti ile 51 ilin içerisinde ilimiz çocuk hastalarımızın dahi tedavi olacağı Onkoloji ve Tanı Merkezine sahip olacaktır” diye konuştu.

Pandemi döneminde dahi Çorum’da yatırımların devam ettiğine dikkat çeken Ceylan, Buharaevler ve Ulukavak Mahallelerinde ki canlılığın devam etmesi için yeni ek adliye binasının şimdi ki adliye binasının yanında yapılmasını istediklerini ifade etti.

Bölgeye hizmet edecek Adli Tıp Merkezi’ni Çorum’a kazandıracaklarının müjdesini veren Ceylan, çizim projelerinin devam ettiğini ve en kısa zamanda tamamlanması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

9 bin metre kare kapalı alanı olan Polis Moral Eğitim Merkezi’nin proje çalışmalarının bittiğini açıklayan Ceylan, Bölge Trafik Müdürlüğü’nün yanına yapılması planlanan Eğitim Merkezi’nin tamamlandığında Çorum’a her ay bin kişinin eğitim almak için geleceğini kaydetti.

Çorum’a yapılması planlanan Diş Hastanesi’ne değinen Ceylan, “ Şimdiki Eğitim Araştırma Hastanesi’nin karşısında bulunan alana yataklı ve çene cerrahisi bulunan hastanesinin ihalesi 4. Ayda yapılacaktır. Çorum halkına hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yapılan 15 seçimi zaferle kapattıklarına vurgu yapan Ceylan 24 Haziran 2023’de yapılacak seçimlerde de zaferle ayrılacaklarını söyledi.



Bizim sevdamız Türkiye sevdasıdır... Bizim sevdamız Millet sevdasıdır.



Ceylan, ‘Her karışında bir yiğit yatan bu ülkeyi, öyle kuru sözle değil imanla, aşkla, büyük bir tutkuyla seviyoruz. Bizim Türkiye'den başka vatanımız, milletimizden başka sevdamız yoktur. Kimin ne olduğu, kimin hangi safta olduğu belli oldu artık!..
Bu millet Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin arkalarında dimdik durarak gereken cevabı verecektir...’dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ