Türkav’dan Sağlam’a destek ziyareti

Okuduğunuz haber
BOLU’DA İSKİLİP-TOSYA YOLU MUTABAKATI

Gökmen seçim startını verdi

Anasayfa   /    YENİ GELİŞME    /    Bolu’da İskilip-Tosya Yolu Mutabakatı

Bolu’da İskilip-Tosya Yolu Mutabakatı

Ak Parti Bolu Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ve Çorumlu meclis üyeleri Alaaddin Karakaş ve Veysel Çelebi’nin tanıtım toplantısı Tosya yolu mutabakatına dönüştü.

YENİ GELİŞME      04 Mart 2024 - 16:12     0

Bolu’da İskilip-Tosya Yolu Mutabakatı

 

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı, Oğuzhan Kaya, Çorum İl Başkanı Murat Günay ve Ak Parti Bolu İl ve İlçe teşkilatının tam kadro katıldığı toplantıda yöresel İskilip Dolması ikram edildi.

Çoğunlukla 2 bin 200 İskiliplinin katıldığı yemekte İskiliplilerin kurduğu

Tosya, İstanbul, Çorum, İskilip ve Bolu derneklerinin Başkan ve yönetimleri ile Ak Parti İskilip Belediye Başkan adayı İsmail Çizikci’nin bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Boyraz, ihmal edilen Tosya yoluna yeniden başlama sözü verdi. Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek “yolun yeni projesi ve Çorum yolu ihalesi benim Bakan Yardımcısı olduğum zamanda yapıldı. Bitirmekte bize nasip olacak.  Çorumlularla etle tırnak gibi olduk, Çorumlu vekilleri alıp Bakan’a gideceğiz” dedi.

Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’da “Bolu koordinatörlüğümde gördüm ki bu yol gurbetteki İskiliplilerin kanayan yarası, en kısa zaman yolu bitirip hep birlikte Çorum, İskilip -Tosya üzerinden Bolu‘ya geleceğiz” dedi.

İSİAD Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı takdim ederken “Osmancık'ı adeta Paris yaptınız imreniyorum, birazda kıskanıyorum” demesi manidar bulundu. Kısar Oğuzhan Kaya’ya “yeni Türkiye yüzyılında geri bırakılan İskilip’e pozitif ayrımcılık yapacağınıza inanıyorum” demesi salonda bulunan İskiliplilerden büyük alkış aldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ