CEYLAN "DİŞ HASTANESİ’NE İLK KAZMA VURULDU"

Okuduğunuz haber
BORSA SEÇİMİNİ NAKİ ÖZKUBAT KAZANDI

İLÇE TARIM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    BORSA SEÇİMİNİ NAKİ ÖZKUBAT KAZANDI

BORSA SEÇİMİNİ NAKİ ÖZKUBAT KAZANDI

Ticaret Borsası Seçimini Alıcılar Tarım’ın da yönetiminde bulunduğu Naki Özkubat’ın listesi kazandı.

EKONOMİ      08 Ekim 2022 - 18:12     0

BORSA SEÇİMİNİ NAKİ ÖZKUBAT KAZANDI

 

Çorum Ticaret Borsası’nın bugün gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında üyelerin 241’inin oyunu alan Naki Özkubat’ın listesi seçimi kazandı. Eski borsa başkanlarında Ömer Güney’in listesi ise 94 oyda kaldı.

Naki Özkubat’ın meclis asil üyeleri arasında şu şirketler yer aldı: “Kubatoğlu Tarım ve Yapı Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Yılmaz Kaya, Alıcılar Tarım Ürünleri Ltd. Şti., Ünlü Tarımsal Ltd. Şti., Ünlü Tarımsal Ürünler Ltd. Şti., Doya Hayvan Beslenme Hizmetleri Gıda Tarım San. ve Tic. Ltd. Şti., Mehmet Ali Akaydın, User Petrol Otomotiv Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti., Fındıklar Tarım Hayvancılık İthalat İhracat San. Tic. Ltd. Şti., Sadık Tan, İbrahim Gürbüz, Ali Rıza Ünal, Murat Longa, Kral Tarım ve Sanayi Ürünleri Pazarlama Ltd. Şti., Turgut Güler"

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ