İSKİLİP’TE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Okuduğunuz haber
CACABEY GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ’NE ZİYARET

STK VE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Anasayfa   /    Spor    /    CACABEY GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ’NE ZİYARET

CACABEY GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ’NE ZİYARET

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük Belediye İskilipspor Kulübü bünyesinde Cacabey Güreş Eğitim Merkezinde yatılı olarak faaliyetlerine devam eden Kadın Güreş Takımını ziyaret ettiler.

SPOR      20 Eylül 2022 - 15:04     0

CACABEY GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ’NE ZİYARET

 

Ziyarette güreş hocası Adem Uysal ve sporcularla sohbet eden Vural ve Sülük desteklerinin her zaman devam edeceğini beyan ettiler.

Güreşçilere ziyaretle ilgili bir açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “İskilip Kaymakamımız Sayın Yunus Emre Vural ile birlikte Belediye İskilipspor Kulübü Kadın Güreş Takımını Cacabey güreş eğitim merkezinde ziyaret ettik.

Türkiye' de ilk defa yatılı olarak faaliyet gösterecek Kadın Güreş Takımı sporcularımız ile sohbet ederek maddi ve manevi her zaman destek olacağımızı belirttik” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ