İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ’NE MURAT KARASLAN ATANDI.

Okuduğunuz haber
CAMİLERİMİZ ÇOCUKLARLA, GENÇLERLE DAHA GÜZEL

BELEDİYENİN BURSA’DA TANITIM ATAĞI

Anasayfa   /    Gündem    /    CAMİLERİMİZ ÇOCUKLARLA, GENÇLERLE DAHA GÜZEL

CAMİLERİMİZ ÇOCUKLARLA, GENÇLERLE DAHA GÜZEL

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında, “Camiler mihrabıyla ibadeti, minber ve kürsüsüyle okulu temsil eden mekteplerdir” dedi.

GÜNDEM      05 Ekim 2022 - 15:57     0

CAMİLERİMİZ ÇOCUKLARLA, GENÇLERLE DAHA GÜZEL

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı. Camiler ve din görevlilerinin Türkiye’nin birlik ve beraberliğinde büyük önemi olduğunu vurgulayan Ceylan, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı en içten duygularımla kutluyor, tüm din görevlilerimize meslek yaşamlarında başarılar diliyorum. Birlik ve beraberliğimizde büyük rolü olan Camilerimize ve Din Görevlilerimiz, samimiyet, sevgi ve kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesinde büyük rol oynamaktadır” diye konuştu.

Din görevlilerinin toplumu doğru yol yönlendirerek imanlı bir nesil yetiştirmek için çaba sarf ettiğini dile getiren Milletvekili Ceylan, “Din görevlilerimiz; Sadece ezan okumak ve namaz kıldırmakla yetinmeyip toplumda din ve sosyal hizmet gönüllüleri olarak çalışarak, çevresindeki insanların derdiyle dertlenip, toplumu doğru yola yönlendirerek, milletimize imanlı bir nesil yetiştirmek için de elinden gelen gayretleri göstermektedir” ifadelerini kullandı.

Ceylan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Camiler mihrabıyla ibadeti, minber ve kürsüsüyle okulu temsil eden mekteplerdir. Camilerde dini görevleri icra için bulunan din görevlileri günün her saatinde halkla bir arada olup, iletişim kuran ve onları iyi ve güzele yönlendiren, toplumsal dayanışmaya, milli birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkıları büyük olan insanlardır. Bu yönüyle din görevlileri birleştirici, bütünleştirici ve barıştırıcı yönüyle de öne çıkmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerimle 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevliler Haftasının Milletimize Hayırlı olmasını dilerken, ibadethanelerimizin ve mabetlerimizin inşa edilerek ayakta kalmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm Camii ve Din görevlilerimizin haftasını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ