CEYLAN, ÇORUM ÇİFTÇİSİ İLE GURUR DUYUYORUZ

Okuduğunuz haber
ÇESİAD AİLESİ MEMLEKETTE BAYRAMLAŞTI

KYK BORCU FAİZLERİ SİLİNDİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÇESİAD AİLESİ MEMLEKETTE BAYRAMLAŞTI

ÇESİAD AİLESİ MEMLEKETTE BAYRAMLAŞTI

Merkezi İstanbul'da bulunan ve İstanbul'da üniversite okuyan Çorumlu öğrencilere yönelik faaliyetler yürüten Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), geleneksel hale gelen bayram buluşmasını Kurban Bayramı’nın 3. gününde Çorum Anitta Otel'de gerçekleştirdi.

EĞİTİM      18 Temmuz 2022 - 18:34     0

ÇESİAD AİLESİ MEMLEKETTE BAYRAMLAŞTI

 

Kahvaltı programı ile başlayan buluşmaya; Çorum Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Tufan Köse, Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Kenan Yaşar, Yargıtay Üyesi hemşehrimiz Hüseyin Şahin, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Müşaviri Zeki Gül’ün yanı sıra bursiyer öğrenci ve çok sayıda davetli katıldı.

Katılımın bir hayli yoğun olduğu bayram buluşmasında konuşan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet YILDIRIM; başta programa katılanlar ve aileleri olmak üzere herkesin bayramını tebrik etti ve daha nice güzel bayramlara kavuşmayı, ÇESİAD olarak birlikte daha nice güzel buluşmalar yapabilmeyi istediklerini ifade etti. Başkan Yıldırım; önümüzdeki dönemde ÇESİAD olarak yapmayı planladıkları faaliyetlerden bahsetti ve Çorumlu hemşehrilerimizden kendilerine destek olmaları çağrısında bulundu. Ayrıca Yıldırım, “Bayramdan sonra Çorum’da bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştireceğiz ve ÇESİAD olarak, Çorumlular olarak yardımlaşmanın o güzel havasını hissetmeye ve hissettirmeye çalışacağız. Bize bu güzel projede destek olan iş adamlarımıza buradan tekrar teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Geleneksel Bayramlaşma Programı yapılan konuşmaların ve bayramlaşmanın ardından "ÇESİAD Ailesi Hatıra Fotoğrafı" çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ