FETİH KONFERANSI VE AKŞEMSEDDİN UĞURLAMA PROGRAMI NETLEŞTİ

Okuduğunuz haber
ÇESİAD AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

AKŞEMSEDDİN UĞURLAMA PROGRAMI YAPILDI

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÇESİAD AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

ÇESİAD AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

Baharın gelmesini fırsat bilen ÇESİAD Ailesi; yönetim kurulu ve bursiyer öğrencilerini geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul Polonezköy’de yer alan Çınar Mangal’da yapılan piknikte buluşturdu.

EĞİTİM      02 Haziran 2022 - 20:45     0

ÇESİAD AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

 

Piknik programına yönetim kurulu üyeleri ve bursiyer öğrencilerin dışında bürokratlardan ve iş adamlarımızdan pek çok misafir katıldı.

Katılımın yoğun olduğu piknik programında konuşan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, “Geleneksel hale getirilen ÇESİAD Piknik buluşmamızda bugün bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederiz. Daha nice güzel programlarda birlikte olmak dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından piknik programı çeşitli etkinliklerle devam etti. Kimisi yumurta taşıma yarışmasında, kimisi çuval yarışında, kimisi de halat çekme yarışmasında öğrenciler ile birlikte pikniğe katılan misafirler kıyasıya yarıştı ve ter döktü. Daha birçok etkinliğin olduğu piknik; öğrenciler ile yönetim kurulu, iş adamları ve bürokrat hemşehrilerimiz ile arasında kaynaşma için bir vesile oldu.

Piknik organizasyonu bursiyer öğrencilerin burs dağıtımının ardından Geleneksel ÇESİAD Ailesi Hatıra Fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ