TMO YENİDEN YAPILANDIRILDI

Okuduğunuz haber
ÇESİAD DOLUDİZGİN!

CEYLAN; “HER ZAMAN ENGELLERİ BİRLİKTE AŞTIK”

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÇESİAD DOLUDİZGİN!

ÇESİAD DOLUDİZGİN!

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi’nin ilk kahvaltısını geçtiğimiz cumartesi günü Sancaktepe Belediyesi’ne ait Sancak Palas’ta gerçekleştirdi.

EĞİTİM      27 Ekim 2022 - 02:09     0

                                                            ÇESİAD DOLUDİZGİN!

 

Bursiyer öğrencilerin,iş adamlarının,bürokratların ve çok sayıda Çorumlunun yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programı bir hayli keyifli ve verimli geçti.

 

 Programda konuşan ÇESİAD yönetim kurulu başkanı Mehmet Yıldırım “17.yılımızda ÇESİAD daha büyük ve daha güçlü bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor.Yeni dönemin ilk kahvaltısında sizlerle yeniden bir araya gelmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.Kahvaltı programlarımız geçtiğimiz senelerde olduğu gibi her ay farklı salonlarda fakat aynı coşkuyla devam edecek.Bu yıl ilk kez Ankara’ da temsilcilik açarak Ankara’da da burs vermeye başladık.Ankara’da temsilciliğimizin faaliyetlerini yürütecek olan ÇESİAD’ın eski bursiyer öğrencilerine teşekkür ediyorum.Aylık kahvaltılarımız tıpkı İstanbul’da olduğu gibi Ankara’da da her ay devam edecek.Toplamda 260’ı aşkın bursiyer öğrencimiz ile beraber yıl içinde farklı etkinliklerle bir araya geleceğiz.ÇESİAD ailemize yeni katılan bursiyer öğrencilere hoş geldiniz diyor 2022-2023 eğitim-öğretim yılının bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı. Ardından doğum günü olan öğrencilere küçük bir kutlama yapıldı ve gurbetteki öğrencilere aile sıcaklığı aratılmadı.

Bursiyer öğrencilere burs dağıtımının yapılmasının ardından aile fotoğrafı çektirildi ve  program sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ