CAMİLERİN VAZİFELERİ

Okuduğunuz haber
CEYLAN ; “27 MİLYARLIK ASRIN MÜJDESİ HAYIRLI OLSUN”

İSKİLİPLİ KADIN GÜREÇŞİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN ; “27 MİLYARLIK ASRIN MÜJDESİ HAYIRLI OLSUN”

CEYLAN ; “27 MİLYARLIK ASRIN MÜJDESİ HAYIRLI OLSUN”

ANKARA- ÇORUM HIZLI TREN PROJESİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI İHALE SÜRECİ BAŞLADI

GÜNDEM      15 Ocak 2023 - 19:05     0

CEYLAN ; “27 MİLYARLIK ASRIN MÜJDESİ HAYIRLI OLSUN”

 

Hızlı Tren Projesi’ni yatırım programına aldık. Saatte 200 kilometre hız yapacak Ankara-Çorum Hızlı Tren Hattımızı yatırım programına alındı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Çorum Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Başkanımız Av. Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Bektaş, Merkez İlçe Başkanımız Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanımız Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Fatih Temur, ilçe teşkilat mensuplarımıza ve belediye başkanlarımıza, bizlere bu süreçte destek olan tüm teşkilatımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum

Hızlı tren hattının şimdiden şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ