EĞİTİM BİR SEN ÇORUM ŞUBESİ BAŞKANI FATİH OKUMUŞ OLDU

Okuduğunuz haber
CEYLAN BİR ENGELLİNİN DAHA HAYR DUASINI ALDI

BELEDİYE BETON PARKE TESİSİ ÜRETİME ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    CEYLAN BİR ENGELLİNİN DAHA HAYR DUASINI ALDI

CEYLAN BİR ENGELLİNİN DAHA HAYR DUASINI ALDI

Ahmet Sami Ceylan, engellileri sevindirmeye devam ediyor

YAŞAM      24 Ekim 2022 - 20:16     0

CEYLAN BİR ENGELLİNİN DAHA HAYR DUASINI ALDI

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, daha önce olduğu gibi yine engellilerin yüzünü güldürmeye ve hayır dualarını almaya devam ediyor

Ceylan, kendisine ulaşan ve akülü araç isteğinde bulunan Oğuzlar ilçesinden Eyüp Kılıç ve ailesinin isteğini kırmayarak temin ettiği akülü aracı partililer aracılığı ile gönderdi.

Ceylan’ın temin ettiği akülü aracın tesliminde Oğuzlar İlçe Başkanımız Mehmet Ali Ekmekci, İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Abdulmuttalip Karaoğlan, Mehmet Sivrikaya, Osman Gökçe ve Mahalle Temsilcisi hazır bulundu.

Aile ile telefonda da konuşarak hayır dualarını alan Ceylan, “Belediye Başkanımız ve Teşkilatımız İlçemizin yaşam kalitesini artırmak adına yaptıkları projelerle bizleri gece gündüz arayarak sizler için talep ve isteklerini dile getiriyorlar. Bizler de elimizden geleni yaparak bu istekleri yerine getirmek için çaba sarfediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayatın her alanında ve her koşulda engelli vatandaşların yaşam standardını ve hayat kalitesini yükseltmek için 20 yıldır yapılan çalışmalarla engellerin birlikte aşıldığını anlatan Ceylan, “Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın yanlarında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya, huzur ve refahlarını artırmaya devam edeceğiz. Allah, sizlere sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde sevdiklerinizle bir ömür sürmeyi nasip eylesin” şeklinde konuştu.

Bir engelli vatandaşın daha engelsiz bir hayat sürebilmesine vesile olmaktan mutluluk duyduklarına dikkat çeken milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Siz değerli ailemizden istediğimiz tek bir şey var. O da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bizlerden hayr dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Eyüp Kılıç ise akülü aracına kavuşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Vekilim, Rabbim Cumhurbaşkanımızdan ve sizlerden razı olsun. Tekerinize taş değdirtmesin” sevincini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ