“DSİ’NİN ÇORUM YATIRIMLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR”

Okuduğunuz haber
CEYLAN "BİZLER SİZLERİN EMANETİNİZİ TAŞIYORUZ"
Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN "BİZLER SİZLERİN EMANETİNİZİ TAŞIYORUZ"

CEYLAN "BİZLER SİZLERİN EMANETİNİZİ TAŞIYORUZ"

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, beraberinde Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile birlikte; AK Parti Çorum Dodurga İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve Türkiye'yi hedeflerine ulaştırıp, dünyayı değiştirecek yarınlarımızı emanet edileceği teknofest gençliğini Gazi Meclis’te ağırladı

GÜNDEM      26 Mayis 2022 - 19:58     0

 CEYLAN

 

Ziyaret hakkında bilgi veren Ahmet Sami Ceylan, milli ve manevi değerlere sahip vatanını, bayrağını, devletini ve milletini seven gençlere güvenlerinin tam olduğunu kaydetti.

 

BANA GENÇLİĞİMİ HATIRLATIYORSUNUZ

 

Gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu, insanların birbirinin tecrübelerinden faydalanmalarının büyük önem taşıdığını belirten Milletvekili Ceylan, “Burada sizlerle olmak beni heyecanlandırıyor. Gençliğimi hatırlatıyorsunuz. Zaman hızla geçiyor. Bu zamanların kıymetini bilmek gerekiyor” dedi.

 

GENÇLERE GÜVENİMİZ TAM

 

Gençlerin emanetini taşıdıklarından söz eden AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Yarın öbür gün bizim yerlerimizde sizin aranızdan çıkan genç kardeşlerimiz olacak. Vatanını, milletini, bayrağını seven, çalışkan, dürüst arkadaşlarımız bayrağı devralacak. 21. yüzyılda dünyanın evrildiğini dönüştüğünü görüyoruz. Bu çağa tanıklık eden bir nesiliz. Dünya da ekonomide, bilimde, sanatta, siyasette yeni dünya modellerini görüyoruz. Her daim vatanımız üzerine oynanan kirli oyunlara şahit oluyoruz. Sizler vatanın, milletin her daim yanında olan gençlersiniz. Size inancımız, güvenimiz tam. Geleceğin Türkiye’sini siz inşa edecek, çağımızın gelişmelerini sizler yakalayacak ve bayrağımızı en iyi şekilde taşıyacaksınız. Sizlere hem makam hem gönül kapımız her zaman açıktır” dedi.

Yeni neslin bu milletin mayasını muhafaza eden, kızıl elmanın istikametini gösterecek gençler olduğunu dile getiren Milletvekili Ceylan, “Siz Medine’nin, Mekke’nin, Kudüs’ün, İstanbul’un, semalarında ezan yankılanan yerlerin beklediği gençliksiniz. Biz hedeflerimizi belirlerken eldeki imkanlara değil karşımızdaki gençlere güveniyorduk” şeklinde ifadede bulundu.

Açıklamasında 2023 hedeflerinden de söz eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “2023 hedeflerinin arefesine geldik. 2023 ile birlikte yeni bir dönemi başlatacak sizlerle birlikte aldığımız emaneti doruklarına ulaştıracağız. Türkiye'nin gerektiğinde yedi düvele meydan okuyarak elde ettiği her kazanım gençlerimizin onurlu duruşları, erdemli mücadeleleri, başarıları sayesindedir.

Siz bizim 40 yıllık siyasi mücadelemiz ve iktidarımızla temelini attığımız 'Güçlü Türkiye' inşasını 2053 ile taçlandıracak gençliksiniz.

Ülkesini ve milletini seven gençlerimiz bizlere umut veriyor, geleceğimiz için bizi heyecanlandırıyor. Rabbim bahtlarınızı açık ve hayırlı eylesin.” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ