KAVUNCU; "BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN"

Okuduğunuz haber
CEYLAN;”CUMHUR İTTİFAKI 2023’ TE İKTİDARA YÜRÜYECEK”

BAŞKAN SÜLÜK’TEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN;”CUMHUR İTTİFAKI 2023’ TE İKTİDARA YÜRÜYECEK”

CEYLAN;”CUMHUR İTTİFAKI 2023’ TE İKTİDARA YÜRÜYECEK”

Ceylan; "Ülkemizin ve milletimizin bu topraklara ilelebet payidar olma mücadelesinin adı Cumhur İttifak’ı, pazara kadar değil mezara kadar baki olacak birliktelik ruhudur."

SİYASET      18 Mart 2022 - 03:38     0

CEYLAN;”CUMHUR İTTİFAKI 2023’ TE İKTİDARA YÜRÜYECEK”

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti. Ziyarette İskilip’le ilgili projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu. Görüşme sonrası Ahmet Sami Ceylan yaptığı açıklamada;

“İskilip İlçe Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük’ü Gazi Meclisimizde ziyaretinde ilçemize yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımız ve projelerimiz üzerine istişarelerde bulunduk.

 

CUMHUR İTTİFAK’I, PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR DEVAM EDECEK

Ülkemizin ve milletimizin bu topraklara ilelebet payidar olma mücadelesinin adı Cumhur İttifak’ı, pazara kadar değil mezara kadar baki olacak birliktelik ruhudur.

Cumhur İttifakı, aziz milletimizin ve henüz doğmamış Türk çocuklarının huzur meşalesi, umut nişanesi, birlik ve kardeşlik kaynağıdır. Ne geçmişimizi unutma lüksümüz, ne de geleceğimizi ihmal etme hakkımız vardır” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ