MUHTARLARDAN CEYLAN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ!

Okuduğunuz haber
CEYLAN, "DÜVENCİ BELDESİ BU YIL HALI SAHASINA KAVUŞACAK"
Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    CEYLAN, "DÜVENCİ BELDESİ BU YIL HALI SAHASINA KAVUŞACAK"

CEYLAN, "DÜVENCİ BELDESİ BU YIL HALI SAHASINA KAVUŞACAK"

Ceylan; "Beldemize ve belde halkımıza hayırlı uğurlu olsun"

BÖLGE HABERLERİ      02 Mart 2022 - 16:18     0

CEYLAN,

 

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Düvenci Beldesi'ne yapılması planlanan halı sahanın bu yıl tamamlanacağının müjdesini verdi.

 

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın,  Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kurt ile

Düvenci belediye Meclis Üyesi Aziz Kürt Milletvekili Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret etti.

 

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın,  beldede devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında Milletvekili Ceylan'a bilgi verdi.

 

Düvenci  Beldesi'ne Spor Toto Teskilat Başkanlığınca yapılması planlanan halı sahanın bu yıl içerisinde tamamlacağının müjdesini veren Milletvekili Ceylan, "Düvencide devam eden arazi toplulaştırması nedeniyle halı  saha yapımı gecikti. Üzerinden yıl geçmesi  sebebiyle maliyetler de arttı.  Yaptığımız girişimlerimiz sonucunda fiyatlar güncellenerek, bu yıl  Düvenci halı sahası tamamlanacak. Beldemize ve belde halkımıza hayırlı uğurlu olsun"dedi. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ