BAŞKAN SÜLÜK’TEN LÜTFİ AKCA’YA ZİYARET

Okuduğunuz haber
CEYLAN, “GENÇLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN, “GENÇLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

CEYLAN, “GENÇLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Belediye Meclis Üyesi Suat Aydoğan Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

SİYASET      26 Haziran 2022 - 14:16     0

CEYLAN, “GENÇLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

 

Çorum’un en aktif teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocaklarına AK Parti heyeti ziyarette bulundu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Belediye Meclis Üyesi Suat Aydoğan Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

 

Üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarımız ile sohbet eden Milletvekili Ceylan, gençlik hakkında soruları ve önerileri dinleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik ile görüşen heyet, Çorum gündemine dair sohbet gerçekleştirdi.

“ÜLKÜ OCAKLARINI DURUŞU TAKDİRE ŞAYAN”

Samimi bir ortamda geçen ziyarette bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, Ülkü Ocaklarının 2015 yılından itibaren bu millet adına, vatan adına, ezan adına, bayrak adına gösterdiği duruşun takdire şayan olduğunu söyledi.

Gençlik adına Ülkü Ocaklarının yaptığı çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Milletvekili Ceylan, Cumhur ittifakı ile başlayan birlik ve beraberliğin bundan sonraki süreçlerde de devam edeceğini kaydetti.

Genç nesillerin yetişmesi anlamında Ülkü Ocakları’nın önemine vurgu yapan Milletvekili Ceylan, Yeni neslin milli bir şuur, yüksek ahlak ve erdemle yetişmesi ülkemizin geleceği açısından olmazsa olmazıdır” dedi.

Daha sonra ülkücü gençlerle bir araya gelerek gençlere hitap eden Milletvekili Ceylan, geleceğin teminatı gençlerden umutlu duyulduğunu söyledi.

Her biri birbirinden kıymetli, samimi, bu kutlu kervanın bir yolcusu olmaktan başka bir iftihar vesilesi aramayan ülkücü gençler ile birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Milletvekili Ceylan, “Sevdamız Türkiye'dir. Millî bekayı yaşatmak, taviz vermeyeceğimiz ilke ve inancımızdır. Cumhur İttifakı Türk milletinin makus talihini yenmek için varken, zillet ittifakı milleti mahkum etmek ve bölmek için kurulmuş ve kurdurulmuş karanlık bir siyasi mekanizmadır. İnşallah, 2023 seçimleri de hem ülkemizin AK Parti hükûmetleri dönemindeki kazanımlarının bir muhasebesi hem de 2053 vizyonumuzun habercisi olarak siyasi tarihimize nakşedilecektir” dedi.

Gençlerin daha iyi yetişmesi adına her türlü çalışmaların yapıldığına işaret eden Milletvekili Ceylan, “Muhakkak ki Yüce Türk Milletini içinde bulunduğu her türlü sıkıntıdan kurtararak, hak ettiği konuma kavuşturup geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sini kuracak olan çalışkan Türk gençliği olacaktır. Bizlere düşen en büyük vazife geleceğimizin yegane teminatı olan çocuklarımızın gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesini sağlayacak olan imkan ve şartları oluşturmaktır” diye konuştu.

“TÜRK MUCİZESİNİ YAŞATMAK İÇİN BU YOLA BAŞ KOYDUK”

21’inci yüzyıla Türk mührünün vurulması, yeni bir Türk mucizesinin yaşatılması, Türkiye’nin medeniyetler zirvesine sıçraması için bu yola baş koyduklarına vurgu yapan Milletvekili Ceylan, Umutlarınızı kaybetmeyiniz her zaman inancınız ile umutlarınızı devam ettirin. Siz iyi niyetle samimi ihlaslı işlerinizi yaptığınız sürece Allah yolunuzu açık eyleyecektir. Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışın. Kardeşlik bağlarınızı güçlendirin ve hoşgörüyü genişleterek empati yapmayı unutmayın. Bu toprakların ve bu devletin sahibi olmanın yegâne ölçüsü; şu dört vazgeçilmez ilkedir. Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet! bunlardan birini reddetmek, devletten ve milletten vazgeçmektir. Bizim amacımız belli bu ülkenin daha üst seviyede cumhur ittifakıyla dava yolunda milletimize hizmet etmektir.  Büyük fotoğrafı anlatarak neler olduğunu göstermemiz gerekiyor. Bu gençlik bizim geleceğimiz bu gençliğimizi 15 Temmuz'da gördük. Allah’ın izniyle ülkemiz sizlerle daha güzel yerlere gelecek. Rabbim hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

 

“ÜLKEMİZE DÜŞMAN OLANLARA KARŞI DİK DURUŞUNUZU TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”

Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik’in nezdinde tüm yönetimi yaptıkları çalışmalar nedeniyle tebrik eden Milletvekili Ceylan, “Gerçekten vatan için, millet için çalışarak, çaba gösterip, elinizden geleni değil, elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığınızı görüyoruz. Sizleri bu memleket için dertlenen insanlar olarak görüyorum ve bu memlekete sizin gibi dertlenen insanlar lazım. Vatan için dertleniyorsunuz, millet için dertleniyorsunuz, ülkenin geleceğini daha iyi tahsis etmek için içerdeki ve dışarıdaki ülke düşmanlarına karşı dik duruşunuzu takdirle karşılıyoruz” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

“Z KUŞAĞINA GÜVENCİMİZ TAMDIR”

Çorum’da yaptıkları faaliyetler birlikte çıtayı yükselttiklerini belirten Tosik, “ Ne mutlu ki bize gençlerimizi milli ve manevi duygularla yetiştirmeye çalışıyoruz. İmkanlarımız dahilinde tüm gençlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı ama yinede kısıtlı imkanlara rağmen tüm gençlerimize ulaşma konusunda umutluyuz. Bizler bu Z kuşağı denen gençlere ulaştığız durumda bunlara güvenimiz tamdır. Ülkü Ocaklarında, Vatan, Bayrak ve Millet sevgisi ile yetiştirilen gençlerimiz, geleceğin teminatlarıdır” diye konuştu.

“ÜLKÜ OCAKLARINDA YETİŞEN GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

Yeni nesil gençlerden umutlu olduğuna vurgu yapan Tosik, Ülkü Ocakları olarak milli ve manevi duygular yükleyerek, her şeyi ile donanımlı bir gençlik yetiştirdiklerini söyledi.

Gençlerin son zamanlarda çok güzel projelere imza attığına işaret eden Tosik, bu gençliğin dünyaya korku salan İHA’lar gibi SİHA’lar gibi savunma sistemimizi güçlendirecek projelere imza attığını kaydetti.

“GENÇLER TARIMSAL KONULARA ÖNEM VERMELİ”

Gençlerin sosyal medyada aktif olmalarını isteyen Tosik, tarımsal konulara da gençlerin daha çok eğilmelerini istedi.

Misafirlere Ülkü Ocakları binasını gezdiren Tosik, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ