ŞEHİDE VEFA!

Okuduğunuz haber
CEYLAN: GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

ZAFER İLKOKULU’NUN İHALESİ 28 KASIM’DA!

Anasayfa   /    YAŞAM    /    CEYLAN: GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

CEYLAN: GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bir engelli vatandaşı daha sevindirmenin mutluluğunu yaşadı.

YAŞAM      07 Kasim 2022 - 20:24     0

CEYLAN: GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde düzenlenen 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte İzmir’e giden Milletvekili Ceylan, Ortaköy’de Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Aysel Arslan’ın akülü araç talebini geri çevirmedi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Yusuf Demircan ve Gençlik Kolları Başkanı Eray Çelik, Aysel Arslan’ı ziyaret ederek aracı teslim etti.

Video-konferans yöntemiyle Aysel Arslan ile görüşen Milletvekili Ceylan, “Allah sizlere sağlık sıhhat afiyet içerisinde bir ömür sürmeyi nasip eylesin.  Bir engelli vatandaşımızın daha engelsiz bir hayat sürebilmesine vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Siz değerli kardeşlerimizden istediğimiz tek bir şey var. O da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bizlerden hayr dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.

Sevinci gözlerinden belli olan Aysel Arslan ise Milletvekili Ceylan’a teşekkür ederek, “Vekilim, rabbim Cumhurbaşkanımızdan ve sizlerden razı olsun. Tekerinize taş değdirtmesin” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ