ÇATALKARA’DA HAFTANIN İKİ GÜNÜ CANLI MÜZİK

Okuduğunuz haber
CEYLAN HASTA VE HASTA YAKINLARININ HAYIR DUALARINI ALDI

TRAFİK KAZASI; 1 ÖLÜ 5 YARALI

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    CEYLAN HASTA VE HASTA YAKINLARININ HAYIR DUALARINI ALDI

CEYLAN HASTA VE HASTA YAKINLARININ HAYIR DUALARINI ALDI

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

BÖLGE HABERLERİ      28 Aralik 2022 - 14:57     0

CEYLAN HASTA VE HASTA YAKINLARININ HAYIR DUALARINI ALDI

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, geçtiğimiz Salı günü akşam saatlerinde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Ceylan’a, İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr.Erdal Komut, Uzman Dr. Melike Şeyda Dağdelen, Dr. Öğretim Üyesi Aykut Kürşat Fidan, Destek Kalite Müdürü İsmail Yalçın ve İdari Mali İşler Müdürü Hasan Kasım eşlik etti.

Hastalar ve yakınlarıyla görüşen Milletvekili Ceylan, geçmiş olsun dileklerini iletti, “İnanıyoruz ki en kısa zamanda rahatsızlığınızı yeneceksiniz. Bir an önce sağlığına kavuşup sevdiklerinizle beraber olmanızı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

“HAYIR DUALARINI ALDIK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını hastalara ileten Ceylan, “Cumhurbaşkanımızın selamlarını hastalarımız ve yakınlarına ilettik. Hayır dualarını aldık” şeklinde konuştu.

Sorun ve talepleri de dinleyen Milletvekili Ceylan, hastanenin sadece Çorum’a değil bölgeye hizmet ettiğini vurguladı. Açıldığı günden bugüne on binlerce vatandaşın sağlığına kavuşmak için Çorum’a geldiğini dile getiren Ceylan, “Çorum’u sağlık merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ