Ceylan,“Her Fırsatta Halkımızı Ziyaret Ediyor ve Dinliyoruz”

Okuduğunuz haber
CEYLAN, “KAPINIZ HER DAİM HALKA AÇIK OLSUN”

AK PARTİLİ CEYLAN; “İSKİLİP’E 1.5 YIL İÇERİSİNDE 76 MİLYON TL’LİK EĞİTİM YATARIM YAPACAĞIZ”

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN, “KAPINIZ HER DAİM HALKA AÇIK OLSUN”

CEYLAN, “KAPINIZ HER DAİM HALKA AÇIK OLSUN”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İlköğretim Haftası etkinliklerine katılmak için geldiği Çorum’un İskilip İlçesi’ne yeni atanan Kaymakam Yunus Emre Vural’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM      16 Eylül 2022 - 11:54     0

CEYLAN, “KAPINIZ HER DAİM HALKA AÇIK OLSUN”

 

AK Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a; İl Başkan Yardımcısı Murat Günay, Yılmaz Peker, Mustafa Gökgöz, Sedat Partici, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Onur Civan, Yasin Huşut, Enes Güvenç, İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Özçelik ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Ziyarette konuşan Ahmet Sami Ceylan “Güzel çalışmalara imza attığınızı biliyoruz. Halkla iç içe olmanız güzel ve önemli. Devletimizin şefkatli yüzünü halka göstermeniz bizim temenni ettiğimiz bir özellik. Halkla olan diyaloğunuzu bundan önceki görev yaptığınız yerde ve İskilip’te de devam ettirmeniz, halka kapınızın daima açık olması, halkın sorunlarını hemen çözmek konusunda çaba sarf etmenizden dolayı İskilip halkı adına memnun olduk.

“İSKİLİP’İN MARKA DEĞERİ ÇİLEK İÇİN KURUTMA TESİSİ PROJESİ HEYECAN VERİCİ”

İskilip’in marka değeri olarak değerlendirilebilecek yaklaşık 6 Milyonluk ‘Kurutma Tesisi Projesi’ de heyecan verici. Rakamın güncellenmesi konusunda üzerimize düşeni yaparız. Proje İskilip’te çilek üreten çiftçilerimizin ve üretime yeni katılacak üreticilerimizi de teşvik edecektir. Tesis hem maddi anlamda hem de marka anlamında büyük bir katkı sağlayacaktır. Sizin öncülüğünüzde tesisle ilgili elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Tarımsal üretim konusunda her türlü desteği yaparız.

“İSKİLİP’İ TOKİ İLE TANIŞTIRIYORUZ”

İskilip’imizi Toplu Konutla ilk kez tanıştıracağız. Diğer yatırımlarımızı da sizin öncülüğünüzde elimizden gelenin fazlasını yaparak İskilip’te hoş bir seda bırakıp yolumuza devam edeceğiz. Göreviniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın” dedi.

KAYMAKAM VURAL; “DESTEKLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR”

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’da; “Bu gün ziyaretiniz ve sözleriniz beni çok mutlu etti. Türkiye’nin neresinde ne yaparsanız bir yerde o duyulur. Buraya geldiğimizde yöre halkının sıcakkanlı ve güler yüzlü olduğunu gördüm. Merhaba demenin güler yüzlü olmanın geçerli akçe olduğu bir yere gelmiş olduk. Yatırımların birçoğu yolda gelecek. Burada koşan bir ekip var. Buradaki ekibe ayak uydurabilmem için daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum.

“ÇİLEK PROJEMİZE VERDİĞİNİZ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Birçok sebze yetiştiriliyor. Biz bunlarında sisteme girmesini istiyoruz. Dokap’tan bir proje kazandırmak bir prestijdir aslında. Bunun için size ayrıca teşekkür ediyorum. Desteklerinize ihtiyacımız var. Nazik ziyaretleriniz için size ve beraberinizdeki ekibinize çok teşekkür ediyorum. Yeniden destek ve heyecan bulduğumu arz etmek isterim. Sağ olun” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ