4 ADET SULAMA GÖLETİNİN İHALESİ 18 OCAK’TA

Okuduğunuz haber
CEYLAN; “MEKKE’NİN FETHİ’NİN 1392. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

DEVLET HASTANESİNE FİZİK TEDAVİ VE GÖZ HASTALIKLARI UZMANI

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    CEYLAN; “MEKKE’NİN FETHİ’NİN 1392. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

CEYLAN; “MEKKE’NİN FETHİ’NİN 1392. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Mukaddes Şehir Mekke’nin Fethi’nin 1392. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BÖLGE HABERLERİ      31 Aralik 2022 - 13:03     0

CEYLAN; “MEKKE’NİN FETHİ’NİN 1392. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

 

Mekke’nin Fethinin; yeryüzü tarihinin değiştiği ve yeryüzünde adaletin tecelli ettiği müstesna günlerden biri olduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan; Yeryüzünün kalbi olan Mekke’nin fethi, İslam tarihine altın harflerle yazılmış kutlu bir fetihtir. İslam tarihi açısından bir dönüm noktası olan Mekke’nin fethi; zulme ve adaletsizliklere başkaldırının, karanlıkların aydınlığa ulaşmasının sembolüdür, gönüllerin fethidir. Rahmet Peygamberi Hazreti Muhammed (SAV) önderliğindeki İslam ordusunun tek damla kan dökmeden şanlı zaferiyle taçlanan Mekke’nin fethiyle, tevhit bayrağı Kâbe-i Muazzama’da dalgalanırken ardından da yeryüzü dalga dalga tevhid nuruyla aydınlandı” dedi.

2022 yılını geride bırakırken yepyeni umutlarla 2023’ü karşılayacaklarını belirten Ahmet Sami Ceylan; 2023 yılının sağlık, huzur, barış, bol kazanç, mutluluk ve güzellikler getirmesini dileyerek, Mekke’nin Fethi gibi kalplerinde fethedilmesinin önemine vurgu yaptı.

Ahmet Sami Ceylan mesajın devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bir yandan yeni miladi yıla kavuşmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da İslam Tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan Mekke’nin fetih yıldönümü dolayısıyla ayrı bir heyecan içimizi kaplıyor. Mekke’nin fethi ne kadar önemli ise, insanlarımızın gönlünü fethetmek de, onların kalbine girmek de bizim için o kadar önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Mekke’nin Fethi’nin tüm İslam âlemi için mübarek olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Aynı zamanda yeni bir yıl olan 2023’ün, mazlum coğrafyalara dünyada sağlık, adalet, özgürlük, huzur dolu; iyilik ve merhametin tüm dünyaya egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Başta hemşerilerim olmak üzere; Çorumumuzun, ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümünü ve yeni yılını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ