CEYLAN’IN TEMİN ETTİĞİ AYÇİÇEĞİ TOHUMLARINDAN DÖNÜME 450 KİLOGRAM VERİM ALINACAK

Okuduğunuz haber
CEYLAN, YUNUSEMRE'DE GÖNÜLLERE DOKUNDU

KUR’ANIMI OKUYORUM, SPORUMU YAPIYORUM

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN, YUNUSEMRE'DE GÖNÜLLERE DOKUNDU

CEYLAN, YUNUSEMRE'DE GÖNÜLLERE DOKUNDU

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’da yapacağı mitingi öncesinde parti teşkilatları ile istişare ve değerlendirme toplantılarında bir araya geliyor.

SİYASET      19 Agustos 2022 - 13:22     0

CEYLAN, YUNUSEMRE'DE GÖNÜLLERE DOKUNDU

 

Cumhurbaşkanını Manisa’da en iyi şekilde ağırlamak için yapılan tüm çalışmaları bizzat kendisi yöneten Milletvekili Ceylan, ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek, onlarla istişare toplantıları düzenliyor.

Ceylan bu defa gittiği Manisa’nın Yunusemre İlçesi’nde hem teşkilat toplantılarına katıldı, hem de ilçe esnafını gezerek, esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

YUNUSEMRE’DE CEYLAN’A SEVGİ SELİ

Yunusemre parti teşkilatı ve halkı ile kucaklaşan Ceylan, vatandaşların ve partililerin sevgi gösterileri ve yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 20 Ağustos Cumartesi günü Manisa’da gerçekleştirecek olan büyük buluşma öncesi Kütahya AK Parti Milletvekili İshak Gazel, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Ahnik Yavaş, Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile birlikte Yunusemre İlçesi’nde Mahalle Başkanları ve Sandık Başkanları ile koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Misafirperverlikleri için Yunus Emre teşkilatına teşekkür eden Milletvekili Ceylan, “Bizim bu ülkeye daha yapacak çok işimiz, bu millete getirecek daha çok hizmetimiz var." diyen Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerimiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Teşkilatlarla birlikte gönül gönüle çalışmalara devam ettiklerini belirten Milletvekili Ceylan, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

“Yüz Yüze 100 Gün diyerek heyecanımız, enerjimiz, milletimize sevdamızla dokunmadık gönül, çalınmadık kapı bırakmamak için sahadayız” diyen Ceylan, bu çalışmalarının 2023'te kazanacakları zaferin gönül köprüsü olacağını kaydetti.

“28 ŞUBAT İTTİFAKI VAR”

2023 seçimlerinin Türkiye için önemine de değinen Milletvekili Ceylan, “Şuan bir 28 Şubat ittifakı var. Onlar Ne diyor? Biz Tayyip Erdoğan’ı tek başımıza yıkamıyoruz. 6’lı masa. Altında başkaları da var. Ondan korkuyorlar. Çünkü burada, bir taraftan diyorlar ki biz Cumhuriyeti kuran partiyiz. Ama öbür taraftan da 40 yıldır bu ülkenin evlatlarının canına kıyan, şehit eden PKK ve onun uzantıları ile beraber kol kola gidiyorlar. Yunusemreli kardeşlerim vatanını seven insanlardır. Bayrağını seven insanlardır. Günü ve saati geldiğinde ne yapacaklar? vatan düşmanlarına, Türkiye düşmanlarına, PKK’ya ve Fetösü’ne sandıkta hep beraber gömeceğiz inşallah” diye konuştu.

“6 BENZEMEZ BİRARAYA GELDİ”

6 benzemezlerin bir araya geldiğini ifade eden Milletvekili Ceylan,” Ben soruyorum. Biz AK Parti olarak yaradandan dolayı tüm insanları seviyoruz. Ayırım yapmaksızın seviyoruz. Irkına bakmıyoruz. Başı açık-kapalı demiyoruz. Cumhurbaşkanımız dünya 5’ten büyüktür diyorsa, onun arkasında güç sizlersiniz. Biz Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları olarak sadece ve sadece secde de eğiliriz. Bir de Milletimizin önünde eğiliriz. Millet dışında biz hiç bir güç tanımadık, tanımayacağız. Onları sandıkta hep beraber bertaraf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Partililerin sevgi seline uğrayan Ceylan, onlarla hoş sohbet edip, fotoğraf çektirme isteklerini de bir bir yerine getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ