DANA DERESİ’NDE TRAFİK KAZASI; 1 ÖLÜ

Okuduğunuz haber
ÇİFTÇİLERE 5 MİLYON AFET YARDIMI

GENÇ KIZILAY’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    ÇİFTÇİLERE 5 MİLYON AFET YARDIMI

ÇİFTÇİLERE 5 MİLYON AFET YARDIMI

İlimizde Merkez, Alaca, Laçin, Sungurlu, Uğurludağ ve Boğazkale ilçelerinde 43 yerleşim yerinde mağduriyet yaşayan üreticiler desteklenecektir

EKONOMİ      20 Ocak 2022 - 21:14     0

ÇİFTÇİLERE 5 MİLYON AFET YARDIMI

 

AK Parti MKYK üyesi, TBMM Tarım ve Orman Komisyonu Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan yaptığı açıklamada; ilimiz genelinde 2021 haziran ve temmuz aylarında meydana gelen dolu, sel ve fırtına nedeniyle zarar gören üreticilerin mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla tohumluk dağıtılmasında kullanılmak üzere Cumhurbaşkanlığı acil destek giderleri ödeneğinden 5 milyon TL ödenek aktarılmıştır. 

 

İlimizde Merkez, Alaca, Laçin, Sungurlu, Uğurludağ ve Boğazkale ilçelerinde 43 yerleşim yerinde mağduriyet yaşayan üreticiler desteklenecektir. 5 milyon TL desteği ilimize gönderilmesini sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tüm üreticilerimiz adına sonsuz teşekkür ederim. Bugün olduğu gibi yarın da çiftçilerimize hizmet noktasında gayretlerimiz sürecektir” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ