|
ÇORUM İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ SİYASET 09 Mayis 2023 - 13:46 0
Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurumları ziyarette bulundu.
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili çalışmalarını yoÄŸun tempoda sürdüren Vahit Kayrıcı, beraberinde teÅŸkilat mensupları olduÄŸu halde Çorum’da faaliyet gösteren resmi kurum ve kuruluÅŸları gezerek, hem bilgiler aldı, hem de seçimlerde destek istedi.
Ziyaretlerine AFAD İl MüdürlüÄŸü ile baÅŸlayan Kayrıcı, il Müdürü Elvan Kaya’dan bilgiler aldı. AFAD’ın çok önemli bir kurum olduÄŸuna dikkat çeken Kayrıcı, özellikle de doÄŸal afetlerde verilen fedakarca hizmetlerden dolayı teÅŸekkür etti.
Bir süre önce yeni yerine taşınan Tapu Müdürü Mehmet Oymak ve aynı binayı paylaÅŸan Kadastro Müdürü Ferhat Yücel’i de ziyaret eden Kayrıcı, hem yeni binalarının hayırlı olmasını diledi, hem de kurumların genel durumu hakkında bilgi aldı.
Kayrıcı’nın bir sonraki durağı ise SGK İl MüdürlüÄŸü oldu. Özellikle de EYT düzenlemesi nedeniyle yoÄŸun bir tempoda çalışan kurumun personelleri ile görüÅŸen Kayrıcı, İl Müdürü Ömer Tök’ten de kapsamlı bilgiler aldı. Tök, Kayrıcı’ya EYT çalışmalarıyla ilgili son durum hakkında bilgiler verdi. Türk Telekom Müdürü Mustafa Töre’yi de ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, tüm kurumlarla Çorum’un geliÅŸmesi, kalkınması için çalışacaklarını söyledi.
Kayrıcı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için önemli kurumlardan biri olan Vergi Dairesi’ni de unutmadı. Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin ile görüÅŸen Kayrıcı, çalışanlarla da sohbet ederek, kolaylıklar diledi.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
BAKMADAN GEÇMEYİN
FOTO GALERİ SON DAKİKA HABERLERİ
|